Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Είναι τρελός ο γιατρός! Αποκρούει σουτ πάνω στην εστία!

Αν και όπως σας έχω πει ετοιμάζω ένα πολύ μεγάλο ποστ για την ιατρική ειδικότητα στην Ισπανία, μέχρι τότε  πάμε με πιο χαλαρά! Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον τρελιάρη τον γιατρό που πάει και αποκρούει με κεφαλιά πάνω στην εστία του και μετά τον κηνυγάν οι αντίπαλοι!!!



Μεγάλο παλικάρι!!! 

Υ.Γ.: Αυτή η χώρα είναι μέσα στην καχυποψία και την ντεμεκ μαγκιά. Αντί να τον παίζουν όλοι ιστορία και εξυπνάκηδες με το φώτοσοπ και το γκουγκλ για τον άραβα που θέλει να πάρει τον Βάζελο, απλά ας στρωθούν να ψάξουν! Σε περίπτωση που δεν είναι παραμύθι και όντως υπάρχει, θα βγουν όλοι αυτοί να πουν "είμαι τρόμπας";;;

Υ.Γ.2: Ο Μαρσελίνιο είναι μεγάλη παιχτούρα. Και τώρα τα λέω μόνος μου αλλά από του χρόνου τον βλέπω στα αθηναϊκά εξώφυλλα για πιθανές μεταγραφές...

Υ.Γ.3: Η Ξάνθη φέτος παίζει ΜΠΑΛΑΡΑ! Δεν με νοιάζει αν δεν μπούμε play-off! (Για υποβιβασμό δεν παίζει καν...) Οι Ξανθιώτες ήταν και είναι περήφανοι που η ομάδα τους είναι από τις λίγες που δεν ακούστηκε ΠΟΤΕ σε καμία βρωμοδουλειά! Ούτε στημένα, ούτε πλαστές εγγυητικές, ούτε μαχαιρώματα οπαδών, ούτε διαγραφή χρεών από κράτος ούτε ούτε ούτε... ! Καθαρό το κούτελο! Αν παίζουμε και όμορφη μπάλα, τότε αυτό θα είναι η απόλυτη ευχαρίστηση! Και ας μην έρχονται τα αποτελέσματα... Στην Ελλάδα είσαι... λίγο η ατυχία, λίγο τα μεγαλύτερα μπάτζετ των φαβορί, λίγο τα σφυργιματάκια, ε δεν μπορείες να τα έχεις όλα δικά σου... 

6 σχόλια:

  1. καλησπερα φιλε...
    ωραιος ο γιατρος!!

    Υ.Γ. σωστος!!
    Υ.Γ.2 σωστος!
    Υ.Γ.3 ΠΟΤΕ δεν ακουτηκε?αδελφε ξεχνας τις κασετες που μιλουσε ο Πανοπουλος με τον Μητροπουλο και ελεγαν "το αιγαλεω και ο ολυμπιακος να κερδανε" και σταμάτησε την ερευνα το πασοκ?Ας μην δουλευομαστε,η Ξανθη ανεκαθεν επι Πανοπουλου ηταν στο αρμα(παραρτημα κανονικο) του Θρηνου...Για μενα η Ξανθη των αρχων 90s εβγαζε μεγαλυτερη υγεια,ειχε περισσοτερο κοσμο κ φυσικα ηταν πολυ πιο συμπαθητικη ομαδα για τους ουδετερους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί που θα έχουν εξέλιξη είναι ο Βασιλακάκης, ο Μπέρτος και ο Κομεσίδης. Τώρα ο Πανόπουλος είναι γνωστός για τις περίεργες τακτικές του.

    Φέτος, πάντως, έχεις ξεκινήσει αρκετά καλά. Θα δούμε αν θα έχεις ανάλογη συνέχεια. Η ιστορία δείχνει ότι αν εξασφαλίσεις την παραμονή γρήγορα, τότε η ομάδα θα κωλοκάτσει.

    Όσο για τον γιατρό μορφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα και στους 2! Καλά ο γιατρός είναι τρελάρας μεγάλος!!!

    Παίδες εγώ για τον Πανόπουλο δεν είπα ότι είναι άγιος! Ίσα ίσα! Πολλά του σούρουν οι Ξανθιώτες! Όμως και τότε με τις κασέτες που λες, φίλε Λαπλάς κυρίως για τα τηλεοπτικά έλεγε ο Πανόπουλος. Ότι έχει πολλές φιλιες με Γάυρους το ξέρουμε και φαίνεται. Όμως απλά λέω ότι δεν ακούστηκε ποτέ για στημένα (άσχετο αν σε κάποια ματς, όπως το 0-2 με τον ΠΑΟΚ, τότε που ο ΠΑΟΚ ήταν προτελευταίος και τον αναστήσαμε μύριζε δώσιμο από 1000χμ...), ούτε το κράτος του χάρισε φράγκα, ούτε οι οπαδοί μας έχουν μπλεχτεί σε ιστορίες με αίμα. Αυτό λέω.
    Αν ο Πανόπουλος είναι λαμόγιο δεν ξέρω... Πολλοί λεν πως ναι, άλλοι λεν πως όχι!

    Όσο για τον ΠΑΟ δεν ξέρω τι να πω. Οι πολέμιοι του Πρίγκηπα ρίχνουν πολλή λάσπη και λένε ότι μπορεί να φανταστεί ο καθένας και ο Τσάκας από την άλλη επιβεβαιώνει ότι θα μπουν τα φράγκα σύντομα... Τι να πω!

    Α και Κάνθαρε ρησπέκτ που αν και αρειανός κόβει το μάτι σου για ταλέντα ανερχόμενα από άλλες μικρότερες ομάδες και όχι μόνο από ΠΟΚ κτλ! Είσαι μεγάλος μπαλογνώστης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημερα φιλε Δημο..
    δεν το ελεγε για τα τηλεοπτικα..για στησιματα αγωνων το ελεγε..ηταν μπλεγμενος πολυ ασχημα μαζι με μητροπουλο σε ολο το κολπο.τους εσωσε το πασοκ.δεν στα λεω γνωριζοντας μονο απο οσα μαθαιναμε τοτε...ξερω προσωπα κ πραγματα γυρω απο αυτο το θεμα,μεχρι και τα παρανομα μπουκ που ειχαν στην αθηνα και σε ποιες οδους ηταν...

    ναι οι οπαδοι της ξανθης δεν ειναι μπλεγμενοι σε τετοια...αλλα γενικοτερα φιλε ο κοσμος στον εβρο ειναι αλλη φαση...ειναι διαφορετικος..δεν κουβαλαει καποια απο τα κομπλεξ που κουβαλουμε οι υπολοιποι ελληνες..δεν ψαχνουν επιβεβαιωση μεσω της βιας οπως ψαχνουν σε ολες τις αλλες περιοχες(τουλαχιστον οσο ειδα τους 12 μηνες που ημουν φανταρος εβρο)

    ειδα τον αγωνα με την αεκ...εχετε πολυ καλα νεα παικτακια...παντως φετος κλεβετε την παρασταση με τη νεα σας φανελιτσα..μοιαζει με της united βεβαια αλλα ειναι πολυ ωραια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχα
    Φοβερός ο γιατρός!
    Τι γίνεται άραγε σ'αυτή την περίπτωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευπρόσδεκτα τα σχόλια! Αρκεί να μην είναι Spam (γι'αυτά μπήκε η προέγκριση σχολίων!)