Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Περιμένοντας 2 καινούρια άλμπουμ...


Έχω μεγάλη περιέργεια να ακούσω τα νέα άλμπουμ από αυτές τις 2 μπάντες. Αμφότερα θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβρη, αν και έχουμε ήδη 2 τραγούδια από το κάθε ένα.

Για να πω την αλήθεια, πάντως, έχω περισσότερη περιέργεια να ακούω τι θα περιέχει ο δίσκος των muse γιατί στα 2 δείγματα που ήδη έχουμε, στο 1ο (unsustainable) το έχουν γυρίσει σε κάτι ανάμεσα σε soundtrackική μουσική ,rock και electro, ενώ το 2ο (madness) είναι κατά βάση ποπ και μόνο στο τέλος του κομματιού είναι οι "muse που ξέρουμε".

Η αλήθεια είναι πως οι μελωδίες του unsustainable μου έχουν καρφωθεί στο μυαλό! Όσο για το madness δεν είμαι αυτής της μουσικής, αλλά το "ma ma ma ma ma ma ma ma ma ma" έχω αρχίσει να το σιγοτραγουδάω κι αυτό! Για τους muse νοιώθω ότι οι παοκτσήδες για τον πάοκ. "Ότι και να παίζεις θα σ'ακολουθώ" ένα πράμα, παραφράζοντας το γνωστό σύνθημα.

Ακούστε τα κομμάτια σε περίπτωση που δεν τα έχετε ακούσει ακόμα (έχουν και ενδιαφέροντα βίντεο):







Όσο για τους Stone Sour, μου άρεσαν επίσης και τα 2 κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο. Δεν έχουν αλλάξει το στυλ τους, όμως είναι ενδιαφέροντα τραγούδια. Μπορείτε να τα ακούσετε και τα 2 στο ίδιο βίντεο:





Το επόμενο post θα είναι επίσης μουσικό, αλλά κάτω από ένα καινούριο tag! 

4 σχόλια:

  1. Όλη η εξέλιξη των Muse και ειδικά αυτά που παίζουν τα τελευταία χρόνια, μου δίνουν την εντύπωση ότι θέλουν να γίνουν οι νέοι Queen!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύεις ότι το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ όταν άκουσα για πρώτη φορά το σόλο που παίζει το παλικάρι στο madness???
    Εντάξει ότι και να λέμε ο Μπέλαμυ είναι μεγάλο ταλέντο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είσαι καλός δάσκαλος, νασε καλά...
    καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή σου μέρα και καλή σου βδομάδα ΦΟΥΛΗ!
    Τα φιλιά μου από Βαρκελώνη!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευπρόσδεκτα τα σχόλια! Αρκεί να μην είναι Spam (γι'αυτά μπήκε η προέγκριση σχολίων!)