Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Σπαμάρουν για λίγα clicks ακόμα και για τον Obama!

Σε διάφορα blogs & sites τον τελευταίο καιρό κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Obama και καλά συμμετείχε, ή ακόμα χειρότερα έκανε τον κομπάρσο σε ραπ τραγούδι το 1993.

Φυσικά και δεν θέλω να υπερασπιστώ τον Ομπάμα, που για μένα η παράγκα που του έδωσε το Νόμπελ, είναι χειρότερη κι από την παράγκα του Μητρόπουλου, απλά μου την σπάνε οι ηλίθιοι που αναδημοσιεύουν πληροφορίες για λίγα κλικ για την δόξα ή για να βάλουν αύριο μεθαύριο κάνα πακετάκι διαφημίσεων, πολλές φορές πολύ χειρότερες  όπως  έγραψε χτες το taxalia και μαγκιά του.

Εδώ είναι το βιντεο που υποτίθεται σκάει μύτη ο Ομπάμα



Αλλά κάποιοι είναι ΤΟΣΟ ΝΤΟΥΓΑΝΙΑ που δεν κοιτάν ούτε καν το βίντεο που ποστάρουν αφού στον υπότιτλο στο video που έγινε edit στις 3 Ιουνίου δηλαδή πριν γίνει ο ντόρος στην Ελλάδα, λέει: THIS IS NOT OBAMA,THIS IS L.A. SNO!!! Όπως και να'χει δεν κάνει κάνα κόπο να ψάξεις 10 δεύτερα στο ίντερνετ! Ο Οbama εκείνο τον καιρό ήδη ήταν χωμένος στην πολιτική, ενώ ο ίδιος ο τραγουδιστής του ραπ συγκροτήματος έχει δηλώσει πως στο video είναι ο φίλος τους ο L.A. Sno
Ευτυχώς που αυτή την φορά είναι για αστειότητες και όχι για κάτι αντικαρκινικά φάρμακα και λοιπές παπαριές που αναδημοσιεύουν κατά καιρούς και μας σηκώνεται η τρίχα (από το μούσι) κάγκελο!

4 σχόλια:

  1. Δεν είδα το βίντεο αλλά και να ήταν τι ζόρι τραβάνε;;; έλα αυτό στον τόπο σου! γιατί κάπου έχει πάει!!!
    Καλημέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!! Yo Yo!!!

    Όντως, ανάμεσα στα τόσα τραγικά hoaxes για την εξαπάτηση του κόσμου, κάτι τέτοια είναι γελοιότητες.

    Καλησπέρα Δήμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα ΦΟΥΛΗ

    Τι ζόρι τραβάνε... τα κλικ ντε!!! Διαφημιστικά πακέτα! και χαίρονται όλοι από κάτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα Skinlikesand

    Yo Bro κι έτσι ναι! To τι μαλακία πέφτει με τα hoaxes δεν λέγεται! Δεν τους προλαβαίνεις μιλάμε!!! Καλό απόγευμα παλίκαρε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευπρόσδεκτα τα σχόλια! Αρκεί να μην είναι Spam (γι'αυτά μπήκε η προέγκριση σχολίων!)