Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Τι θα δούμε σήμερα στα ματς από την Ισπανία

Pre Game Ρεπορτάζ  του Dimos El Grec

SportingValencia 19:00


Πρώτη θα αναμετρηθεί η Valencia μέσα στο Χιχόν απέναντι στην Sporting. H Sporting προέρχεται από την ήττα με 1-0 μέσα στο Camp Nou, και μην έχοντας τίποτα να χάσει θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα στο χορτάρι χωρίς να υπολογίζει τους τραυματίες Soldado, Nacho Novo, Ayoze και Carmelo.

Από την πλευρά της η Valencia θα κάνει συντήρηση δυνάμεων αφού την επόμενη Τετάρτη υποδέχεται στο Mestalla την Manchester United και εκεί θα πρέπει να τα δώσει όλα για να κρατήσει την πρώτη θέση του ομίλου! Οπότε η Valencia επισκέπτεται την πόλη της Χιχόν χωρίς τους Albelda, Joaquín και Miguel ενώ αναμένεται να μείνουν και άλλοι βασικοί στον πάγκο και να χρησιμοποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα.

Levante – Real Madrid 21:00


H Real είναι υποχρεωμένη να νικήσει σήμερα αν θέλει να κρατήσει την 1η θέση του πρωταθλήματος. Αρχικά φαίνεται εύκολο μιας και το μπάτζετ  της Levante με 19 μύρια φαντάζει  ελάχιστος μπροστά σε αυτό της Ρεάλ των 450… αλλά ο Mou την φοβάται την Levante γιατί ξέρει ότι μπορεί να κάνει ζημιά στον οποιονδήποτε και εκτός αυτού η Real μακριά από το Bernabéu  χάνει δυνάμεις όπως φάνηκε και στο 0-0 με την Μαγιόρκα αλλά και στο 1-2 στην Σοσιεδάδ που δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου μπάλα. Ο πορτογάλος θα παρατάξει όλα τα όπλα του και υπολογίζει πλέον και στον Benzema. Από την άλλη η Levante θα έχει 7 απουσίες  και μόνο 18 διαθέσιμους παίκτες με τους οποίους θα προσπαθήσει να κλέψει βαθμούς από την πρωτοπόρο.

Athletic Bilbao – Barcelona 23:00
Η Barça δοκιμάζεται σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα. Γνωστή σε όλους είναι η απουσία του Μέσι μετά τον τραυματισμό του το περασμένο ΣΚ που φαίνεται ότι κοστίζει το εύκολο γκολ στην Μπαρσελόνα που νίκησε δύσκολα με 1-0 την Χιχόν μέσα στην Βαρκελώνη την περασμένη αγωνιστική. Και έτσι περιμένοντας και τον Puyol που έχει μυϊκές ενοχλήσεις, ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για να συνεχίσει τις νίκες στο πρωτάθλημα.


Από την άλλοι οι Βάσκοι που είναι ιδιαίτερα δυνατοί μέσα στην έδρα τους, και χωρίς ιδιαίτερες απουσίες, θα τα παίξουν όλα για όλα, αφού και αυτοί έχουν καλή πορεία ως τώρα με 7 βαθμούς σε 4 αγωνιστικές. Χαρακτηριστικά ο προπονητής τους δήλωσε: «Μου αρέσει να βλέπω τον Μέσι να παίζει αλλά χαίρομαι που δεν θα είναι στο γήπεδο απέναντι μας!»

Στο τέλος της ημέρας θα υπάρχει ανάρτηση με όλα τα γκολ και ρεπορτάζ από τα σημερινά παιχνίδια.

2 σχόλια:

Ευπρόσδεκτα τα σχόλια! Αρκεί να μην είναι Spam (γι'αυτά μπήκε η προέγκριση σχολίων!)