Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! Αστυνομικός έσωσε την ζωή επιβάτη που λυποθύμησε!

Το σκηνικό εκτυλίχτηκε στο μετρό της Μαδρίτης όπου ένας επιβάτης λυποθύμησε και έπεσε στις γραμμές! Ο κόσμος φώναζε για να καταλάβει ο οδηγός του μετρό ότι πρέπει να σταματήσει. Τότε ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας πήδηξε στις γραμμές και τον σήκωσε! 3 δευτερόλεπτα μετά πέρασε το μετρό που δεν προλάβαινε να φρενάρει!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:




Σύμφωνα με την La 1, την εθνική τηλεόραση της Ισπανίας, στον αστυνομικό θα αποδοθεί μετάλλιο τιμής, ενώ ο ίδιος, σε συνέντευξη όπου δεν θέλησε να δείξει το πρόσωπο του εξήγησε στιγμή προς στιγμή πώς πήρε την απόφαση να πηδήξει στις γραμμές και να σώσει τον συμπολίτη του!

8 σχόλια:

  1. !!!
    Απίστευτο!
    Μιλάμε όντως για ελάχιστα δευτερόλεπτα!

    Υπάρχουν ήρωες τελικά και έξω από τα κόμικς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τρομερο αδελφε
    πραγματικος ΗΡΩΑΣ..
    καλα να περνας φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σοκαριστηκό στο τσακ!! μπράβο στον ΑΝΘΡΩΠΟ...
    καλημέρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα αδελφέ Laplace!

    Ευτυχώς υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι ακόμα στις μέρες μας!!!

    Καλά να περνάς κι εσύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα ΦΟΥΛΗ!

    Ναι, αρκετά σοκαριστικό, γι-αυτό έπαιξε πολύ στις ειδήσεις εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημοσθένη τώρα το είδα κι έμεινα εμβρόντητος! Υπάρχουν τελικά κάποιες στιγμές στη ζωή που όλα παίζονται για μερικά δευτερόλεπτα! Αυτά για το παρολίγον θύμα. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον ήρωα της υπόθεσης με τη διαφορά ότι σ' αυτόν πρέπει να προσθέσουμε ότι του αξίζει μέγιστη τιμή... Το μήνυμα για όλους είναι ότι όχι μόνο δεν έχει χαθεί η ανθρωπιά αλλά αποδεικνύεται ακόμα και με τον πλέον επικίνδυνο τρόπο!...

    Πραγματικά πρόκειται για βίντεο που σοκάρει κι οδηγεί τον καθένα μας σε σκέψεις... Καλό σου απόγευμα φίλε μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα Διάττων!

    όντως έτσι είναι! Σε αυτή τη ζωή υπάρχουν πολλά που παίζονται για δευτερόλεπτα! Από την ύπαρξη μας (αν οι γονείς μας μας είχαν συλλάβει αργότερα ή πιο πριν δεν θα ήμασταν αυτοί που είμαστε, αλλά κάποιοι άλλοι με πολύ διαφορετικό DNA και χαρακτηριστικά) μέχρι π.χ. τον άνθρωπο που θα είναι δίπλα μας (αν δεν κάναμε την κίνησηπου έπρεπε όταν έπρεπε για να είμαστε με τον άνθρωπο μας θα ήμασταν με άλλο, ή με κανέναν... και αντίστροφα) μέχρι τέτοια στιγμιότυπα που βλέπουμε στο βίντεο. Το κακό είναι ότι με την ρουτίνα και την μιζέρια που μας έχουν μάθει δεν δίνουμε πολλές φορές στις στιγμές την σημασία που τις πρέπει.

    Καλό βράδυ να έχεις κι εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευπρόσδεκτα τα σχόλια! Αρκεί να μην είναι Spam (γι'αυτά μπήκε η προέγκριση σχολίων!)