Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Videos με τα GOAL και Σχόλια αγώνων από την 24η αγ. της La Liga!!!

Χαίρετε!!! Ξαναξεκινάει και αυτή η στήλη στο μπλογκάκιον μου (όπως θα ξεκινήσουν και άλλες σιγά σιγά τώρα που τελείωσα με εξετάσεις! Πάμε να δούμε τι έγινε χτες στο πρωτάθλημα Ισπανίας!

Valencia - Sporting Gijón: 0-0
H Valencia προσπάθησε πολύ αλλά κόλλησε στο 0 ενώ η Σπόρτινγκ δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα! Δυστυχώς για την Βαλένθια, η Σπόρτινγκ παίζει μπάλα που δεν ανταποκρίνεται σε επίπεδα ισπανικού πρωταθλήματος. Χτες ήταν κλεισμένη όλο το ματς στα καρέ της και περίμενε τους Βαλενθιάνους, οι οποίοι είχαν συντριπτική υπεροχή στην κατοχή της μπάλας, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν πολλές τελικές... Απόδειξη αυτού, ότι ο Cuéllar, τερματοφύλακας της Σπόρτινγκ, λίγες φορές χρειάστηκε να παρέμβει. H Σπόρτινγκ κατάφερε να απομακρυνθεί λίγο ακόμα από την ουρά της βαθμολογίας, αν και μάλλον αξίζει να είναι στην segunda....

Real MAdrid - Levante: 2-0
Βαρετό ματς το οποίο άνετα πήρε η Ρεάλ. Μπήκε μέσα με όρεξη, για να κλειδώσει το ματς από την αρχή και δεν άργησε να σκοράρει. Ο Ντι Μαρία έκανε μία απίστευτη κούρσα και αφού πέρασε 3 αμυντικούς σέντραρε για τον Μπενζεμά που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Η Λεβάντε ήθελε να παίξει με αντεπιθέσεις αλλά ο ρυθμός έπεφτε και τελικά το ματς κατάντησε βαρετό. Είχε 2 ευκαιρίες ο Ρονάλντο αλλά τίποτα παραπάνω. Πάντως και πάλι ο Ρονάλντο θύμησε γιατί τον μισεί όλος ο κόσμος. Τραυματίζεται παίκτης της Λεβάντε και αυτός αντί να διώξει άουτ, συνεχίζει και σουτάρει μπας και βάλει γκολ και προηγηθεί στον πίνακα των σκόρερ έναντι του Μέσσι.... Εκεί πλάκωσαν πολλοί Λεβαντίνοι να αρχίσουν στις ψιλές τον Πορτογάλλο, αλλά οι πιο ψύχραιμοι γλύτωσαν τις φάπες... Απο κει και πέρα  σε ένα φάουλ που κέρδισε η Ρεάλ, κοντά στο κόρνερ και εκτέλεσε ο Ρονάλτνο, ο Καρβάλιο έκανε το 2-0 και τελείψσε το ματς. Το 2ο ημίχρονο ήταν πολύ βαρετό και ο μόνος που ξεχώριζε ήταν ο Ρονάλντο ο οποίος έχει ψύχωση φέτος με το να γίνει πρώτος σκόρερ αλλά ο Μουνούα χτες του έκοψε την όρεξη... Η Ρεάλ πάντως πήρε αυτό που ήθελε και μείωσε προς στιγμήν στους 2 από την Μπάρσα! 
Δείτε τα γκολ εδώ! 

Zaragoza - Atlético Madrid: 0-1
H ασταθής για φέτος Ατλέτικο κατάφερε και πήρε το διπλάκι μέσα στην Θαραγόθα, με τον (ποιον άλλον) Κουν Αγκουέρο! Έτσι η Ατλέτικο μπήκε και πάλι σοβαρά στην μάχη της Ευρώπης και άφησε σε δύσκολη θέση την Θαραγόθα, που έχει πάρει μόνο 1 βαθμό στα τελευταία 3 ματς. Οι ερυθρόλευκοι φόρεσαν χτες το καλό τους πρόσωπο και έπαιξαν πολύ επιθετικά ενώ οι γηπεδούχοι απλά προσπαθούσαν να κόψουν την φόρα τους. Μετά το γκολ ξύπνησαν βέβαια και έχασαν 2 κλασικότατες ευκαιρίες για γκολ αλλά μάλλον ήταν αργά! 
Δείτε εδώ το γκολ!  

Σήμερα παίζει η ομαδάρα στις 22.00 Ελλάδος και μπορείτε να τσεκάρετε εδώ που μπορείτε να δείτε το ματς!  

Η βαθμολογία έχει ως εξής μετά τα χτεσινά:



Ενώ σήμερα παίζουν όλα τα υπόλοιπα ματς εκτός του Ρεάλ Σοθιεδάδ - Μαγιόρκα που θα γίνει την Δευτέρα!  

Υ.Γ: Δυστυχώς χτες η Ελλάδα ποδοσφαιρικά και κοινωνικά έζησε ένα από τα μεγαλύτερα αίσχη!!!

2 σχόλια:

  1. Barca στους 65 τώρα και δε χάνει πρωτάθλημα με την καμία! Άντε να πάρουμε και την Άρσεναλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι!!!
    Σε λίγο θα κάνω ποστ με τα υπόλοιπα παιχνίδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευπρόσδεκτα τα σχόλια! Αρκεί να μην είναι Spam (γι'αυτά μπήκε η προέγκριση σχολίων!)