Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ΣΥΝΑΥΛΙΑΡΑ 24 Ιούνη στην Αθήνα με Metallica και πολλούς άλλους!




Όποιος από τους φίλους του μπλογκ σκέφτεται να πάει ας επικοινωνήσει με mail!!!


Θα γίνει της καραπόπης στη Συναυλία αυτή!!!

Δυστυχώς δεν έτυχε να έχω δει κανέναν από αυτούς μέχρι τώρα κυρίως λόγω σχολής, αλλά τώρα που έρχονται μαζεμένει, ειδικά Metallica,Slayer,StoneSour k Mastodon δεν το χάνω με τίποτα!!!

Aντιγράφω τις πληροφορίες από το rockin.gr


Οι Big Four - Metallica, Slayer, Megadeth και Anthrax - θα εμφανιστούν μαζί για πρώτη φορά στην ιστορία, και μαζί με τους Stone Sour, Mastodon, και Bullet For My Valentine θα προκαλέσουν ακόμα και στο πιο απαιτητικό κοινό φρενίτιδα ενθουσιασμού!


Η DiDi Music / Big Star Promotion, επίσημα πια, επιβεβαιώνει ότι την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010 στο Terra Vibe Park θα εγκαινιαστεί ένας νέος θεσμός που θα συνταράσσει τα καλοκαίρια μας: το Sonisphere Festival!Για πρώτη φορά στη χώρα μας, το Sonisphere Festival, σε μία μόνο μέρα, θα παρουσιάσει ένα line up που θα σας μείνει αξέχαστο!Το 2010 το Sonisphere επεκτείνεται στην Ελλάδα και σε δέκα ακόμα χώρες.


Με ένα άκρως εντυπωσιακό line up, αυτό το επαναστατικό, πλανόδιο ροκ τσίρκο οδηγείται σε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία, καθώς καθιερώνει τη θέση του ως το ηγετικό ροκ φεστιβάλ του πλανήτη! Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το: http://www.sonispherefestivals.com/Η προπώληση ξεκινά!Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, ώρα 10:30.

.

6 σχόλια:

  1. καλησπερα φιλε
    ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!!!ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασικά, θέλω να κατέβω Αθήνα για να δω Katatonia, Caspian και, ίσως, Fear Factory και Kylesa (όλα τα events γίνονται μέσα στην Άνοιξη), οπότε θα έχω αρκετά έξοδα... Είναι ένα θέμα και η εξεταστική του Ιουνίου, όπως και το ότι τα γούστα μου απέχουν αρκετά από το thrash και το "κλασσικό" heavy metal, εδώ και πολύ καιρό (οι Mastodon είναι μπαντάρα όμως). Δεν το κόβω να πηγαίνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολλά τα φράγκα αν δεν καραγουστάρεις τις μπάντες!
    Καλά να περάσεις στις συναυλίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουμε αρκετούς μήνες μέχρι τότε φίλε Δημοσθένη, πιστεύω ότι μπορείς να το κανονίσεις και να πας... Ρύθμισε το χρόνο σου από τώρα εκτός κι αν έχεις προγραμματισμένες υποχρεώσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα φίλε Διάττων!
    Βασικά τον Ιούνη θα είμαι Θεσσαλονίκη για την εξεταστική, αλλά πιστεύω ότι εκείνες τις μέρες δεν δίνω μάθημα και μπορώ να κάνω ένα γρήγορο πέταγμα Αθήνα.
    Το σκεφτόμουν και για Βαρκελώνη όπου εκτός των άλλων θα παίξουν και οι heaven and hell αλλά θα είμαι Θεσ/νίκη εκείνο τον καιρό...
    Άντε να δούμε πως θα τα κανονίσουμε!
    Καλό σου απόγευμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευπρόσδεκτα τα σχόλια! Αρκεί να μην είναι Spam (γι'αυτά μπήκε η προέγκριση σχολίων!)