Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Back to Internet / Clash of the titans


Καλησπέρα σε όλους!

Επιστρέφω στο internet μετά από ένα ολιγοήμερο διάλειμμα όπου γύρισα σχεδόν όλο το νησί της Τενερίφης και έχω αρκετές φωτό και πληροφορίες όπου σιγά σιγά θα έχετε post σχετικά!

Το νησί είναι πανέμορφο γιατί συνδυάζει τα πάντα! Από ερημικά τοπια και ηφαίστεια, μέχρι την απόλυτη πρασινάδα, τοπια που θυμίζουν μαγαδασκάρη κτλ (μην ξεχνάμε ότι και η Τενερίφη είναι ένα νησί διπλα στην Αφρική όπως η Μαγαδασκάρη,άσχετο αν την αποίκησαν οι Ισπανοί τον δέκατο έκτο αιώνα), και από τις πιο όμορφες παραλιες μέχρι το πιο ψηλό βουνό της Ισπανίας (Teide) και την πιο μεγάλη σπηλιά στον κόσμο μετά τις 4 πρώτες τις Hawaii.

Όχι ότι δεν τα ήξερα αυτά, αλλα πλέον είχα τον χρόνο να τα δω και να τα απαθανατίσω :)

Αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα από τα τοπια τις Τενερίφης μπορείτε να δείτε το Clash of the Titans (δεν ξέρω όνομα στα ελληνικά) όπου δείχνει εμενα δηλαδή Έλληνες Θεούς στην Τενερίφη, :P

Η ταινία είναι Βασισμένη στον μύθο του Περσέα και είναι Remake μιας παλιότερης με το ίδιο όνομα, απλά ένα μεγάλο κομμάτι της είναι γυρισμένο στην πρωτεύουσα των καναριών, και χτες που την είδα σε 3D αναγνώρισα πολλά από τα μέρη που επισκέφτηκα την τελευταία βδομάδα. Αν δεν θέλετε να δώσετε λεφτά στο cinema, νοικιάστε την από video club!

Τώρα θα κάνω μια βόλτα σε blogs να δω τι έγινε το τελευταίο δεκαήμερο Ελλάδα και σύντομα θα αρχίσω και πάλι τα post!

Καλές διακοπές σε όσους τυχερούς τις συνεχίζουν!!!

4 σχόλια:

  1. Απ' ότι βλέπω, δεν το αφήνεις το blogging, παρόλο που έχεις τόσες ασχολίες. Καλά κάνεις φίλε μου, αν μπορείς και τα προλαβαίνεις όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρά σε βρίσκω,έφαγες το νησί με το κουτάλι!!!
    Πέρνα να μάθεις τα νέα, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!! αυτό το κουτσομπολιό μάλλον ακούστηκε και εκεί...
    Πολλά φιλιά περιμένουμε φώτο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χρονια πολλα,Χριστος ανεστη φιλε!θελω να δω κ εγω την ταινια..οταν βρω χρονο θα παω!καλα να περνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Diatton: Kalispera! Oxi den to afinw! Gia mas pou eimaste ton perissotero kairo sto ekswteriko pleon einai ena parathyro epikoinwnias. Kai sigoura apo ta blogs enimerwnesai me mia pio real morfi apo oti apo ta sites!

    @Foulh: Nai nai! To kako einai oti den exw net spiti, opote argw na postarw, alla sigoura tha arxisw siga siga! Exw FANTASTIKES fwto apo to nisi... Ta eida ligo kai ta dika mas... den allakse poly to topio apo oti vlepw!

    @LAplace: Xronia polla file! Na tin deis, einai poly kalh paragwgh! Kala na pernas ki esy kai kali epanodo sta post!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευπρόσδεκτα τα σχόλια! Αρκεί να μην είναι Spam (γι'αυτά μπήκε η προέγκριση σχολίων!)