Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Καθολικές πατέντες!

Στις παρακάτω εικόνες μπορείτε να δείτε μια πατέντα που ανακάλυψα πρόσφατα σε καθολική εκκλησία και μπορώ να πω ότι συγκλονίστηκα!

Ο Dimos el Grec σας παρουσιάζει… το ηλεκτρονικό κερί!!!








Το ηλεκτρονικό κερί έχει πολλά πλεονεκτήματα!

Πρώτον, δεν καταναλώνεις το κερί που με τόσο κόπο φτιάχνουν οι καημένες οι μέλισσες (Οικολογία).

Δεύτερο και βασικό, μπορεί στην αρχή να χρειάζεται να επενδύσει η εκκλησία στο μηχάνημα, αλλά στην συνέχεια δεν χρειάζεται ποτέ ξανά να αγοράσει κεριά! Οι πιστοί θα ρίχνουν τον οβολό τους ο οποίος θα αντιστοιχεί σε μερικά λεπτά φωτός του ηλεκτρονικού κεριού και έτσι το αποτέλεσμα είναι κερδοφόρο (Οικονομία).

Τρίτο και τελευταίο, δεν χρειάζεται να παιδεύεις την καημένη την γιαγιάκα με την καμπούρα που κάθε τόσο παίρνει και σβήνει τα κεριά φυσώντας τα ή στο νερό, και μετά τα τοποθετεί στο ειδικό κουτί (Φιλανθρωπία).

Οι δυτικοί γείτονες της Ελλάδας ανοίγουν για άλλη μια φορά τον δρόμο προς την πρωτοπορία! Ήρθε ο καιρός να γεμίσουν και οι ελληνικές εκκλησίες ηλεκτρονικά κεριά!!! :ΡΡ


4 σχόλια:

  1. καλησπερα φιλε
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!πρωτη φορα το βλεπω!χαχαχαχα
    τέλεια ιδεα! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Laplace: Άσε φιλε κι εγώ έπαθα πλακα! Μιλάμε μεγάλη πατέντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε και εδώ καθολικές εκκλησίες αλλά εχω να πάω καιρό λες να έχουν!!! αυτό πάντως που μου έκανε μαγάλη εντύπωση είναι η σεμνότητα και η ευπρέπεια, καμιά σχέση με το κουσκούς της δικής μας εκκλησίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΟΥΛΗ μου, καλησπέρα! Βασικά εξαρτάται από τους καθολικούς! Στην βαρκελώνη p.x. είναι λίγο πιο σεμνά, αλλα στην Ανδαλουσία είναι foul πανηγύρι η όλη φάση!
    Πάντως για το μηχάνημα ερεύνησε αν το έχουν κι εκεί ;)
    Είναι μεγάλη ανακάλυψη! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευπρόσδεκτα τα σχόλια! Αρκεί να μην είναι Spam (γι'αυτά μπήκε η προέγκριση σχολίων!)