Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Ρε άντε γαμηθείτε!!! Τσογλάνια του κερατα!!

Δεν κάνω post τις τελευταίες μέρες λόγω του φορτωμένου προγράμματος. Μιλάμε για πολύ διάβασμα και πολλές ώρες νοσοκομείο.

Και αν δεν έφευγα Ισπανία και συνέχιζα Ελλάδα, μετά από τόσο ξέσκισμα θα έμπαινα σε ένα νοσοκομείο, μετά από χρονια, με τεράστιο φόρτο εργασίας, θα έκανα 8 εφημερίες τον μηνα, που θα μου της πλήρωναν μετά από 3-4 μήνες και θα είχα απόλυτη ευθύνη αν έκανα μαλακια που θα κόστιζε για την υγεία του ασθενούς.

Και μπαίνω λοιπόν να διαβάσω κάνα καλο νέο να χαλαρώσω, για την Barça, τον παοκ που βγήκε champions κτλ και πετυχαίνω αυτήν την καριόλα
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_7058.html

Update: την αποστόμωσε πολύ κοσμια εδώ ένας ειδικευόμενος ιατρός!!!! http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_567.html

Διαβάζω και αυτό μετά και έδεσε το γλυκό!!! http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/2010/05/blog-post_13.html

Για αυτό φεύγω ρε από αυτήν την κόλο χωρα! Γιατί εκτος του ότι δεν μας δίνει καμια ευκαιρία αν δεν έχουμε φράγκα από πριν η βύσματα, έχουμε και όλα τα καθίκια που όχι μονο βγάζουν άχρηστες κυβερνήσεις αλλα παίζουν και με τα νεύρα μας!

Όταν καθαρίσει η Ελλαδίτσα μας από αυτές τις νοοτροπίες που μονο Ελληνικές δεν είναι τότε θα το σκεφτώ... Αλλα μάλλον δεν θα προλάβω να ζήσω να το δω...

Πάλι μπριζωμενος θα πάω να δώσω μάθημα...

Άντε καλά κουράγια και καλημέρες σε όλους!

8 σχόλια:

  1. Έχει και το θράσος και μιλάει η κηφήνα!!! ότι και να λέμε είναι προνομιούχοι! α σιχτίρ συγχύστηκα....
    Καλό απόγευμα, καλή επιτυχία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποτε θα διηγηθώ αναλυτικά τι γινόταν λίγο πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της χούντας και θα φρίξεις.
    Αυτά που γίνονται τώρα είναι σα σε κολλέγιο!
    Λίγο υπομονή! Δεν θέλω να σε "μπριζώσω" επάνω στις εξετάσεις.
    Καλά αποτελέσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα ΦΟΥΛΗ μου!
    Μια χαρά πήγε! Ψυχιατρική ήταν που το κατέχω και μου αρέσει!
    Εντάξει μιλάμε οι άνθρωποι δεν έχουν τσίπα πάνω τους. Απάντησε παρα πολύς κόσμος μετά, από ότι είδα στο τρωκτικό, αλλα αυτό του ειδικευόμενου ήταν πολύ καλή απάντηση!
    Καλο βραδυ να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα ΔΥΣΠΙΣΤΕ! Από τώρα μέχρι τέλος σεπτέμβρη (με ένα διάλειμμα τον αύγουστο) εξετάσεις θα έχω οποτε μη ανησυχείς! Θα περιμένω να διαβάσω την σχετική ανάρτηση!
    Ευχαριστώ για την ευχή! Όλα καλά πάνε μέχρι στιγμής!
    Καλο βραδυ και σε σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μερικα σχολιακια:
    1) Δεν εμπιστευομαι κανενα τρωκτικο, αυτοι ειναι ικανοι να το εγραψαν μονοι τους το κειμενο του υπαλληλου της Βουλης.
    2) Κατα τη γνωμη μου ειναι λαθος να τα βαζουμε με τους δημοσιους υπαλληλους, την ευθυνη εχουν οσοι υπεγραψαν τους ρουσφετολογικους διορισμους.
    3) Προσπαθω να μην πεφτω στην παγιδα του διαιρει και βασιλευε, που κανουν οι πολιτικαντηδες. Δεν εχω να κερδισω τιποτα αν τα βαλω με το διπλανο μου. Αντιθετα βριζοντας τον καθε υπαλληλο της Βουλης, αφηνω στο απυροβλητο τους βασικους υπευθυνους για τα χάλια της χωρας. Και αυτοι ειναι οι πολιτικαντηδες, κανενας άλλος.
    4) Στοχος πρεπει να ειναι η συλλογικη προοδος και οχι η ατομικη ευημερια. Γιατι και αυτο μας εφτασε ως εδω. Φτανει ρε παιδια ο παρτακισμος του καθενα μας.

    Καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα Αντώνη!
    1)Δεν διαφωνώ ότι μπορεί να το έγραψαν μόνοι τους, αλλά επίσης δεν διαφωνώ ότι πολλοί από αυτούς εκεί μέσα μπορεί να τα πιστεύουν.
    2)Την ευθύνη για τον πόλεμο την έχει και όποιος πουλάει όπλα σε επικίνδυνες ζώνες και όποιος πυροβολεί. Έτσι και εδώ. Δεν φταίνε μόνο αυτοί, αλλά δεν είναι και τα αθώα παιδάκια που δεν ξέρουν τι γίνεται, και τους βάλαν κατά λάθος εκεί μέσα... και σε αυτό το ποστ μιλούσα για τους της βουλής συγκεκριμένα, αν και με την μεγάλη πλειοψηφία τον δημόσιων στην Ελλάδα έχω μια αλλεργία, όπως και με ένα ποσοστό αυτών στην Ισπανία φυσικά. Μην τα ξανααναλύουμε... Δεν φταίει μόνο ο πολιτικός για τον κάθε χλιμίτζουρα που πάει 2 ώρες στην δουλειά και πίνει καφέ (εξαιρούνται ΚΕΠατζήδες, γιατροί και λοιπές ειδικότητες που πραγματικά δουλεύουν)
    3) Για μένα δεν φταίνε μόνο οι πολιτικάντηδες. Φταίει και ο λαός. Όσο φταίει π.χ. το ισλάμ για τα σκατά που έουν κάποιοι στο κεφάλι τους όταν πάνε και σκάνε σε δημόσια μέρη και σκοτώνουν αθώους, άλλο τόσο φταίνε και οι μουσουλμάνοι που τα επικροτούν, όπως και η οικογένεια, αλλά και ο ίδιος ο καμικάζι.
    4) Σίγουρα στόχος πρέπει να είναι η ομαδική ευημερία. Αλλά όπως πολύ καλά ξέρουμε στην Ελλάδα, άλλο καλός και άλλο μαλάκας!

    Άντε καλό ΣΚ να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εντάξει τώρα, κι εγώ Σκανδιναβία κάνω ειδικότητα και κλαίνε όλοι οι Έλληνες τη μοίρα τους που ναι δω.. οι επιμελητές μόνο στο τηλέφωνο κι όλοι οι ασθενείς στον ειδικευόμενο, κι αν έχεις επιμελητή είσαι και τυχερή...εντάξει, πιο πολλά λεφτά απ' την Ελλάδα αλλά τα τρως στα σπίτια και τις ατέλειωτες μετακομίσεις, και άντε έλα ζήσε Σκανδιναβία με -30 και νύχτα 20 ώρες και θα δεις τη γλύκα...η Ισπανία δεν έχει μια απίστευτη ανεργία στους νέους και στους γιατρους;γιατί έχω βρει Ισπανούς εδώ πέρα και τα περιγράφουν μαύρα κι άραχνα...αλλά κι εδώ δεν την παλέυουν να μείνουν...να φύγουν όλοι από Ελλάδα για πού; αφού κι η Ευρώπη γύφτισε τελείως, κι εκεί που υπάρχουν λίγες δουλειές δεν αντέχεται η ζωή...μην φάμε και τις σάρκες μας, μόνο η Ελλάδα έχει στραβά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αντιγόνη μου καλησπέρα... ετοίμασα μεγάλο σχόλιο αλλά μου έκανε κόλπα το νετ (κλεψιμέικο απο γείτονα) και μου σβηστηκε...

    Συνοπτικά σου έλεγα ότι στην Ισπανία έχει δουλειές, ίσως λιγότερες από την Σουηδία αλλά ΑΝ ΘΕΣ να δουλέψεις, και μιλάω για γιατρούς πάντα, έχει για να ζήσεις αξιοπρεπώς. Αυτό, μαζί με το ότι το σύστημα ληψης ειδικοτητας είναι από τα πιο αξιοπιστα του κόσμου και το οτι σαν κλιμα και σαν νοοτροπια στην Ισπανια νοιωθεις σαν το σπιτι, αλλα με καλυτερο επιπεδο ζωης, με έκαναν να πάω προς τα εκει.

    ΚΑι οτι σιγουρα κανενα μερος δεν ειναι παραδεισος. Ο καθενας διαλεγει οτι του ταιριαζει καλυτερα, αναλογα με τις καταστασεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευπρόσδεκτα τα σχόλια! Αρκεί να μην είναι Spam (γι'αυτά μπήκε η προέγκριση σχολίων!)