Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

PreGame από τον τελικό του ισπανικού κυπέλλου

Με αεροπλάνα, τρένα, πούλμαν και αυτοκίνητα κατάφτασαν στην Βαρκελώνη 45.000 Colchoneros και 35.000 Sevillanos που όλοι θέλουν φυσικά να δουν την ομάδα τους να σηκώνει το κύπελλο! Όπως είναι φυσικό, οι ιδιοκτήτες Bar στην Βαρκελώνη τρίβουν τα χέρια τους. Τον τελικό για 1η χρονιά δεν θα τον παρακολουθήσει ο βασιλιάς λόγο της πρόσφατης εγχείρισης του, αλλά θα είναι στην θέση του ο πρίγκηπας. Επίσης το σημερινό θα είναι το τελευταίο επίσημο ματς στο camp nou, που θα παρακολουθήσει ο Laporta ως πρόεδρος της Barcelona.

Και οι 2 ομάδες έχουν κλείσει την χρονιά πετυχημένα, αφού η Σεβίλλη κατάφερε και πήρε το εισιτήριο για το champions league στο 93ο λεπτό της τελευταίας αγωνιστικής, ενώ η Ατλέτικο μπορεί να τερμάτισε 9η στο πρωτάθλημα αλλά κατέκτησε το Europa League φέτος, και έτσι θα παρευρεθεί και στου χρόνου την διοργάνωση. Έτσι η Σεβίλλη κυνηγάει τον 6ο της τίτλο, με τελευταίο κύπελλο το 2007 ενώ η Ατλέτικο θέλει να κάνει νταμπλ μετά από 14 χρόνια.

Όσο αφορά την Ιστορία έχουν ακριβώς τα ίδια νούμερα!!! 8 τελικοί για τον καθένα και 4 κύπελλα! Οπότε σήμερα ήρθε η ώρα να σπάσει η ισοροπία!

Στα αγωνιστικά δεν έχει προβλήματα η Ατλέτικο. Ο Φορλάν είναι σε μεγάλα κέφια, αφού εκτός από την κατάκτηση του Europa League, και τις μεγάλες προσωπικές του εμφανίσεις, σήμερα κλείνει και τα 31 του χρόνια. Όσο αφορά την Σεβίλλη, χαρμόσυνα τα νέα αφού μετά από έφεση θα μπορέσει να αγωνισθεί ο Negredo. Θυμίζω ότι ήταν μετέωρη η συμμετοχή του μετά από απευθείας κόκκινη που πήρε στην τελευταία αγωνιστική γιατί είπε στον επόπτη «Χέζω πάνω στην πουτ@@@ μάνα σου». Μην με ρωτήσετε πως, αλλά μετά την έφεση η κόκκινη έγινε κίτρινη και θα μπορέσει να παίξει.

Μετά τον αγώνα (22.30 ώρα Ελλάδος ξεκινάει) θα υπάρχει ρεπορτάζ και βίντεο!

4 σχόλια:

  1. θα πολύ ενδιαφέρον το ματς αλλά τελικός χωρις μπαρτσα?δεν θα ειναι άνοστος?
    :P :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να κάνουμε, μας είχε παίξει καλά η Σεβίλλη...
    Δεν πειράζει, του χρόνου σίγουρα!!! :)
    Κατά τα άλλα νομίζω ότι θα δούμε καλό ματς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ασχετο ηθελα να στο πω καιρο και τωρα μου ηρθε,η σεβιλλη δεν ειναι φανταστικη πόλη?ανετα θα εμενα εκει!δεν ειναι απο τα πιο ομορφα μερη του πλανητη?κατι ασχετα που μου ερχονται ωρες ωρες...
    να ειμαι ειλικρινης παντως ατλετικο βλεπω,αν και δεν με πολυκαιει ο νικητης,βλεπεις χωρις την μπαρτσα τπτ δεν ειναι το ιδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω μπακαλιάρε μου γιατί δεν έχω πάει Σεβίλλη!
    Εγώ με κανέναν δεν είμαι!
    Ίσως αν διαλέξω διαλέγω Ατλέτικο, αλλά χαλαρά, αν δεν έχει Μπάρσα ή Βαλένθια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευπρόσδεκτα τα σχόλια! Αρκεί να μην είναι Spam (γι'αυτά μπήκε η προέγκριση σχολίων!)