Κυριακή 9 Μαΐου 2010

VIDEOS με τα 34 GOAL και περιγραφή της προτελευταίας αγωνιστικής της Primera División!!!

Συγκλονιστική η προτελευταία αγωνιστική του Ισπανικού πρωταθλήματος! Το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο με μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι τέλους!! Πριν τους αγώνες το μόνο που ξέραμε ήταν ότι η Valencia πήγαινε champions league σίγουρα, και ότι Deportivo και Osasuna εξασφάλισαν την σωτηρία! Όλα τα άλλα παιζόταν. Μετά τους αγώνες, και ενώ μένει μόνο μία αγωνιστική, o τίτλος είναι ακόμα ανοιχτός, με την Barça με 96 βαθμούς να είναι ένα βαθμό + goal average μπροστά από την Ρεάλ, Sevilla και Mallorca παλεύουν για Champions League, και Getafe και Villareal για την έξοδο στο Europa League. Κατά τα άλλα, εκτός από την Bilbao που πλέον δεν κυνηγάει Ευρώπη, εξασφάλισαν την παραμονή τους η Osasuna, η Espanyol η Zaragoza και η Sporting και πλέον 5 ομάδες ψάχνουν την παραμονή (3 πέφτουν). 4 από αυτές έχουν 36 και η Xerez έχει 33. Τελευταία αγωνιστική και δεν έχει κλειδώσει τίποτα ακόμα!!!

Απίστευτο πρωτάθλημα!

Πάμε στα παιχνίδια!!!! 34 γκολ, πολλά από αυτά πανέμορφα!!!

Sevilla - Barcelona: 2-3

Μεγάλο παιχνίδι με τουλάχιστον 20 κλασικές ευκαιρίες της Barcelona, 5 πολύ όμορφα γκολ, και τον Γκουαρντιόλα να βαράει τον πάγκο μόλις σκοράρει η Σεβίλλη και τον Μέσι να κλωτσάει τα δοκάρια με αυτά που έχασε! Ξεκίνησε καλά η Barça με 0-3 αλλά στο τέλος μείωσε η Σεβίλλη σε 2-3 και στο σφύριγμα του τέλους οι παίκτες του Γκουαρντιόλα πανηγύρισαν σαν μικρά παιδιά. Και οι 2 ομάδες έχουν προβάδισμα, η μία για τον τίτλο, και η άλλη για το champions league, αλλά πρέπει να νικήσουν στο τελευταίο παιχνίδι!

Ο Μέσι έφτασε τα 32 γκολ και πρακτικά κλειδώνει το χρυσό παπούτσι για φέτος!

Real Madrid Athletic Bilbao: 5-1

Άσχημα ξεκίνησε η Ρεάλ και πήγε με 1-1 στα αποδυτήρια με μία υπερβολική αποβολή σε παίκτη της Μπιλμπάο, αλλά μετά το 70ο λεπτό έδωσε ρεσιτάλ και έριξε άλλα 4, περιμένοντας το στραβοπάτημα της Μπάρσα στην Σεβίλλη… μάταια…

Villarreal – Valencia: 2-0

Σχετικά αδιάφορη η Βαλένθια, δεν το πάλεψε πολύ σε αντίθεση με την Βιγιαρεάλ που το ήθελε και το πίστεψε.

Deportivo La Coruña – Mallorca: 1-0

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα της Σεβίλλης κόντρα στην Μπαρσελόνα η Μαγιόρκα και έτσι έμεινε στην 5η θέση. Πολλές χαμένες ευκαιρίες από την Μαγιόρκα και τελικά το γκολ ήρθε από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Sporting Gijón – Atlético Madrid: 1-1

Η Ατλέτικο δεν θα μπορούσε να νοιαζόταν λιγότερο για το συγκεκριμένο ματς! Στο πρωτάθλημα δεν κυνηγάει τίποτα, αλλά είναι στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας και στον τελικό του Europa League!!! Την ενδιαφέρει να σηκώσει και τις 2 κούπες, ή τουλάχιστον μία για να είναι στο Europa League και την επόμενη χρονιά. Η Χιχόν τσίμπησε το Χ και εξασφάλισε την σωτηρία.


Valladolid – Racing: 2-1

Μάχη για την παραμονή μεταξύ των 2 ομάδων! Δεν έγινε πολύ ωραίο παιχνίδι αλλά η Βαγιαδολίδ πήρε αυτό που ήθελε!


Tenerife – Almería: 2-2

Πολλές αλλαγές συναισθημάτων στο νησί αφού προηγήθηκαν, στη συνέχεια ισοφαρίστηκαν και βρέθηκαν και πίσω στο σκορ και στο τέλος ισοφάρισαν. Τώρα θα πρέπει να νικήσουν μέσα στην Βαλένθια και να περιμένουν τι θα κάνουν και οι υπόλοιποι. Απίστευτο το 1-0!!!


Getafe – Málaga: 2-1

Ο ένας κυνηγάει Ευρώπη, ο άλλος τη σωτηρία! Επικράτησε η ανωτερότητα της Χετάφε και η Μάλαγα πλέον είναι πολύ κοντά στον υποβιβασμό. Γκολάρα το 2-0 της Χετάφε!

Xerez – Zaragoza: 3-2

Απίστευτη Χερέθ! Όλοι την είχαν ξεγραμμένη πριν 5-6 αγωνιστικές και έκανε ένα μεγάλο σερί και πλέον αν νικήσει το τελευταίο ματς, περιμένει στραβοπατήματα των υπολοίπων για να μείνει στην κατηγορία! Έτσι συμπεριφέρονται οι ουραγοί σε μεγάλα πρωταθλήματα! Δεν πετάν λευκές πετσέτες… Τρελή Γκολάρα το 1-0!!! Το καλύτερο της αγωνιστικής!!!

Espanyol Osasuna: 2-1

Μαθηματικά σωσμένες και οι δύο, έπαιξαν όμορφη μπάλα. Τελευταίο ματς του Tamudo με την φανέλα της Espanyol, έχοντας παίξει εκατοντάδες παιχνίδια. Standing ovation στο γήπεδο και έναν Tamudo να κλαίει συγκινημένος!

7 σχόλια:

  1. ωω ευχαριστουμε παρα παρα πολυ φιλε!
    θα κατσω αυριο να τα δω ολα!
    ειμαστε πρωταθλητες!!!!τζαμπα 5ρα οι μαδριλενοι!!!!!
    καλο βραδυ,χιλια ευχαριστω για τα βιντεο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να'σαι καλά φίλε! Το κακό είναι ότι στο youtube βάζουν μόνο τα γκολ και όχι τις φάσεις! έγιναν απίστευτες φάσεις χτες στο ματς. Χωρίς πλάκα πάνω από 20!!! Είχαν τρελαθεί γιατί με μια ακόμα πατάτα στην άμυνα, που χτες δεν ήταν καλά, χανόταν το πρωτάθλημα!
    Τώρα κόντρα στην Βαλιαδολιδ και μέσα στο καμπ νόου δεν νομίζω να κάνουν καμιά πατάτα.
    Και εντάξει, δεν συζητάω την σύγκριση του να βλέπω "Αθλητική Κυριακή" και "Minuto y Resultado" :PPP
    Και άλλο σημαντικό ρε συ... η Χερεθ είναι τελευταία εδώ και ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ αγωνιστικές. Εκτός του ότι ακόμα δεν έπεσε μαθηματικά δες ΤΙ ΜΠΑΛΑΡΑ παίζει και ΠΟΣΟΣ κόσμος πάει γήπεδο να την στηρίξει!!!
    Μιλάμε για άλλες νοοτροπίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν χορταίνω να κάθομαι και να παρακολουθώ γκολ!

    Το μόνο σωστό στις λέξεις Αθλητική Κυριακή, είναι το Κυριακή, αλλά ακόμα κι αυτό παίζεται.

    Καλησπέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα Κάνθαρε!
    Μπαίνουν και πολλά! :)

    Καλό βράδυ να έχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δήμο εγώ να αφήσω ένα μπράβο στην Barcelona που μας κέρδισε (εμάς τους ολυμπιακούς) στον τελικό.

    Καλή εβδομάδα
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπέρα Βάσια!
    Ναι,όντως παίξαμε πολύ καλά!!
    :)
    Καλή βδομάδα και σε σένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απ ότι βλέπω το διάβασμα διάβασμα, αλλά η χαλάρωση
    γεμάτη μπάλα!!! ουφ....
    Καλημέρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευπρόσδεκτα τα σχόλια! Αρκεί να μην είναι Spam (γι'αυτά μπήκε η προέγκριση σχολίων!)