Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Γίνονται τα απίστευτα στο Ισπανικό Πρωτάθλημα (VIDEOS me πολλά GOAL)

Ένας πανικός στην Primera División, αφού από τις 20 ομάδες του πρωταθλήματος, οι 2 πρώτες παλεύουν για τον τίτλο, 5 παλεύουν μεταξύ Champions League και Europa League, και 10(!!!) είναι οι ομάδες που παίζουν την σωτηρία, με 7 από αυτές σε μία ζώνη 4 βαθμών μεταξύ τους. Μόνο η Βαλένθια έχει σίγουρη την έξοδο στο Champions, και η Deportivo La Coruña την σωτηρία. Ακόμα και η Ατλέτικο Μαδρίτης που είναι 10η, μπορεί να βγει στο Europa League, αν πάρει τον τελικό του Αμβούργου κόντρα στην Φούλαμ. (Αναλυτική Βαθμολογία του πρωταθλήματος στο τέλος του ποστ)

Πάμε στα χθεσινά ματς:

Villareal - Barça: 1-4

Για την μεγάλη Barça έχω ξαναγράψει εδώ , εδώ και εδώ

Χθες, για άλλη μια φορά έκανε μεγάλο ματς, και πήρε την ταυτότητα της Βιγιαρεάλ, με 10 παίκτες το τελευταίο μισάωρο, νικώντας με 1-4, αν και πάλι είχε κάποια κόντρα σφυριγματάκια (π.χ. την αστεία αποβολή του Μπουσκέτς ενώ η κάρτα ήταν για τον αντίπαλο, το οφσάιντ στον Πέδρο που δεν ήταν, και ότι δεν σταμάτησε το παιχνίδι για τραυματισμό στο 1-3 της Βιγιαρεάλ), αλλά δεν θα ασχοληθώ παραπάνω με αυτά σήμερα… Ούτε με τα κλοτσίδια των «ποδοσφαιριστών» της Βιγιαρεάλ, όπως και τον φιλάθλων τους που πετούσαν ότι είχαν στον Μέσι στα κόρνερ…
Πλέον, 3 αγωνιστικές πριν το τέλος, βρίσκεται 4 βαθμούς μπροστά από την Ρεάλ (που παίζει σήμερα με την Οσασούνα). Έχει 2 παιχνίδια στην έδρα της και 1 εκτός (στην Σεβίλλη, που είναι το πιο κρίσιμο). Σίγουρα τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, αλλά χθες αυτή η τεράστια ομάδα έδειξε ότι δεν επηρεάζεται από τις αποτυχίες (όσο κι αν θεωρείται αποτυχία ο αποκλεισμός από αυτή την άθλια Ίντερ και αυτό τον καραγκιόζη προπονητή της με κόντρα διαιτησία και UEFA…)
Ο θρίαμβος ήρθε από γκολ των Μέσι (2), Μπόγιαν & Τσάβι
Δείτε εδώ τα καλύτερα από το χθεσινό παιχνίδι:




Υ.Γ: Μετά και τα χθεσινά γκολ, ο Μέσι 99% θα πάρει το χρυσό παπούτσι φέτος!! Μπράβο του το παλικάρι! Δεν υπάρχει σύγκριση με τον ξεφτίλα τον Ρονάλντο!
Υ.Γ.2: Ο Γκουαρντιόλα χτες συμπλήρωσε 28 νίκες στο πρωτάθλημα και έσπασε άλλο ένα ρεκόρ!!!

Espanyol – Valencia: 0-2

Μεγάλη νίκη πήρε εκτός έδρας η Βαλένθια, αφού έτσι σχεδόν εξασφάλισε την 3η θέση του πρωταθλήματος, και δεν έχει να ανησυχεί για προκριματικά στο Champions League.
Μεγάλο παιχνίδι έκανε ο Μαρτσένα (που είναι στα πλάνα του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον ελληνικό τύπο) αλλά και ο Ζίγκιτς που αντικατέστησε το τελευταίο μισάωρο τον Βίγια και σημείωσε τα 2 γκολ της Βαλένθια και άλλο 1 που άδικα ακυρώθηκε!!!
Εδώ το βίντεο:



Deportivo La Coruña – Zaragoza: 0-1

Η Deportivo πρακτικά είναι η μόνη αδιάφορη ομάδα στο πρωτάθλημα ενώ η Θαραγόθα ψάχνει τη σωτηρία, αφού τώρα είναι 2 βαθμούς πάνω από την σωτηρία. Οι γηπεδούχοι δικαίως διαμαρτύρονται για χέρι στο 0-1 της Θαραγόθα.
Εδώ το βίντεο:




Valladolid - Getafe: 0-0
Καλό παιχνίδι με αρκετές φάσεις μεταξύ της Βαγιαδολίδ που ψάχνει τη σωτηρία και της Χετάφε που κυνηγάει το όνειρο της Ευρώπης. Κρίμα που έμεινε στο 0.

Malaga – Sporting: 1-1

Ισοπαλία μεταξύ 2 ομάδων που παλεύουν για τη σωτηρία!
Εδώ τα 2 γκολ:



Tenerife – Racing: 2-1

Το νησί είναι ακόμα ζωντανό! Μετά από αυτή τη νίκη της η Τενερίφη έχει πολλούς λόγους να πιστεύει στην σωτηρία αφού απέχει μόνο 1 βαθμό από αυτήν. Σε αντίθεση, η Ράθινγκ μπήκε σε προβλήματα με αυτή την ήττα αφού παρέμεινε μόνο 1 βαθμό μακρυά από τον υποβιβασμό!
Εδώ τα καλύτερα:



Xerez - Almeria: 2-1

Μεγάλη νίκη της ουραγού Χερέθ, και ξύλο στο ντέρμι της Ανδαλουσίας. Mαθηματικά ακόμα ελπίζει στην σωτηρία, αφού στα τελευταία παιχνίδια παίζει μεγάλη μπάλα (την περασμένη αγωνιστική η Μπάρσα δυσκολεύτηκε πολύ να την νικήσει στο καμπ νόου). Η Αλμερία που ακόμα δεν έχει σωθεί, διαμαρτύρεται για off-side στα γκολ της Χερέθ.
Το βίντεο:



Σήμερα το πρωτάθλημα συνεχίζει με 3 συναρπαστικά παιχνίδια: Real Madrid – Osasuna, Sevilla – Atletico Madrid, Atletic Bilbao - Mallorca

Και τέλος η βαθμολογία του πρωταθλήματος:

1Barça90
2Real Madrid86
3Valencia65
4Mallorca56
5Sevilla54
6Villarreal52
7Getafe51
8Ath.Bilbao50
9Deportivo44
10Atlético Madrid43
11Espanyol41
12Osasuna39
13Almería38
14Sporting38
15Zaragoza37
16Racing36
17Málaga35
18Tenerife35
19Valladolid33
20Xerez30

3 σχόλια:

  1. τρομερη η αναρτηση φιλε Δημοσθενη
    δεν εχει να ζηλεψει τπτ απο αυτες των μεγαλων αθλητικων πορταλς
    μεγαλη νικη η χθεσινη,ολα δειχνουν πως η αγαπημενη μας μπαρτσα θα το παρει κ φετος..

    εγω φοβαμαι απο του χρονου που ηδη υπαρχουν φημες οτι στην ρεαλ εχουν κλεισει οι λαμπαρντ και μουρινιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Thanks φίλε μου Laplace! ;)

    Ας τους να πάρουν ότι θέλουν. Η Μπάρσα έχει και μεγάλη ομάδα και μεγάλο προπονητή! Και αν έρθουν, όπως λενε Βίγια, Μάτα, και Φαμπργκας η ομάδα θα πετάει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από την επόμενη περίοδο μάλλον θα το κάνω μόνιμο! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευπρόσδεκτα τα σχόλια! Αρκεί να μην είναι Spam (γι'αυτά μπήκε η προέγκριση σχολίων!)