Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Ας ξανασυστηθούμε κι εμείς λοιπόν!

Warning: Αυτό το post είναι μεγάλο, μιας και δεν θα ξαναποστάρω μέχρι την τελευταία βδομάδα του Σεπτέμβρη!
Ο τίτλος του post είναι εμπνευσμένος από το προτελευταίο post της φίλης Αναέλ  που κι εγώ όπως κι αυτή, ελπίζουμε να έχουμε την τελευταία εξεταστική σε αυτή τη σχολή. Οπότε από τώρα και μέχρι την τελευταία βδομάδα του Σεπτέμβρη τέρμα τα ποστ και από μένα μιας και επιτρέπονται μόνο ελάχιστα διαλείμματα για χαλάρωση! 
Οπότε μιας και για τον επόμενο μήνα δεν θα έχει ούτε ειδήσεις από Ισπανία, ούτε γκολ από ισπανικό πρωτάθλημα, ούτε ιατρικά νέα και τα συναφή, είπα να σας παρουσιάσω κάτι πιο δικό μου… Τα τραγούδια από το τελευταίο  μου συγκρότημα πριν φύγω στην Ισπανία.
Το συγκεκριμένο συγκρότημα (δεν χρειάζεται να δώσω ονόματα του συγκροτήματος και των μελών)  ήταν η πιο επαγγελματική δουλειά που έκανα στην Ελλάδα. Παλιότερα ήμουν σε συγκροτήματα που το κλίμα ήταν πολύ πιο παρεΐστικο μιας και τα φτιάχναμε φιλαράκια με φιλαράκια, ενώ το συγκεκριμένο ήταν από «συστάσεις» και αγγελίες. Πλάκα στην πλάκα όμως πήραμε μέρος και στον πανελλήνιο διαγωνισμό του Mad το 2009 και βγήκαμε 4οι ανάμεσα σε 110 συγκροτήματα… καθόλου άσχημα! Παίξαμε και live την ίδια μέρα με τους Locomondo, γνωρίσαμε και τον τραγουδιστή των Matisse (ο οποίος με συνεχάρη για τον τρόπο που έπαιζα,μόλις κατέβηκα από την σκηνή  και μου έφτιαξε το βράδυ μιας και ήταν πρώτη φορά που έπαιζα μπροστά σε καμιά 500αριά άτομα και είχα άγχος προφανώς), εμφανιστήκαμε και σε εκπομπή του Mad. Καθόλου άσχημα για ένα ερασιτεχνικό συγκρότημα . Το συγκρότημα πλέον δεν υπάρχει αλλά ο τραγουδιστής συνεχίζει να ασχολείται αρκετά επαγγελματικά, μαζί με τον αδερφό του που ήταν στα πλήκτρα στο συγκρότημα.

Τα παρακάτω τραγούδια λοιπόν, είναι τα τραγούδια του συγκροτήματος, σε σύνθεση και στίχους του τραγουδιστή μας, εκτός από το Breathless που είναι του Dan Wilson!

Έχετε έναν ολόκληρο μήνα να τα ακούσετε με την ησυχία σας και να αφήσετε το σχόλιο σας. Εξαιρούνται οι προσωπικοί φίλοι που με τόσο πρήξιμο που είχαν φάει για να μας ψηφίζουν στον διαγωνισμό παίζει να τα έχουν μάθει απέξω πλέον :Ρ Εδώ να ευχαριστήσω και τον Τόλη, ο οποίος καμιά φορά μας έπαιζε και στην εκπομπή του!

Πάμε στα κομμάτια (πατάτε στον τίτλο κάθε τραγουδιού για να το ακούσετε):

Give me a smile: Η μπαλάντα με την οποία κατεβήκαμε στον διαγωνισμό

Breathless (διασκευή του γνωστού breathless - live at Mad day live)
Seize the day : Ένα πιο δυνατό κομμάτι

Careless Butterfly: Η δεύτερη μπαλάντα που παίξαμε live στον τελικό. Εδώ είναι το original.

No more giventake: Το πιο δυνατό κομμάτι του συγκροτήματος

Im an angel now: Ατμοσφαιρικό κομμάτι που δείχνει τις επηροές του τραγουδιστή μας από τους Anathema

One of a kind: Το ομώνυμο τραγούδι από το Promo μας.


Αυτά από τα μουσικά!
Κατά τα άλλα, αν όλα παν καλά και αύριο…


·         Δεν απεργήσουν στον προαστιακό της Βαρκελώνης 


·         Δεν απεργήσουν οι Ισπανοί εναέριοι ελεγκτές



·         Δεν έχει μεγάλες καθυστερήσεις η Alitalia



·         Δεν χάσει τις βαλίτσες μου η Alitalia



·         Δεν με πετάξουν από το αεροπλάνο με τα βιβλία που θα κρατάω πιστεύοντας ότι είμαι τρομοκράτης



·         Δεν απεργήσουν οι Έλληνες εναέριοι ελεγκτές



·         Ή δεν πέσουν οι συχνότητες όπως σήμερα… (Μέχρι και στα αεροδρόμια σάπια μηχανήματα έχουμε;;;)



·         Και έχει βενζίνη στην Θεσσαλονίκη…



Τότε γυρνάω στην πατρίδα για την πιο έντονη εξεταστική που είχα μέχρι τώρα στην σχολή, με σκοπό να την τελειώσω (παρεπιπτόντως 2η σχολή κάνω κι εγώ απλά την πρώτη δεν προσπάθησα καν να την τελειώσω…) και να ορκιστούμε μαζί με την Αναέλα! Αν τα καταφέρουμε παίζει να οργανώσουμε και μπλογκο-ορκομωσία ;)
Καλά να περνάτε όλοι!

39 σχόλια:

  1. A oποτε η φωτο που ειχα δει στο f/b ηταν αληθινη, και οχι δημιουργημα ενος p/c. Να σου πω οτι παιζεις ενα αγαπημενο σε μενα οργανο. Και με την ευκαιρια να ρωτησω κατι. Στο μουσικο αυτο οργανο ακουγονται νοτες ή ηχοι;

    Καλο ταξιδι Δημο, καλη επιστροφη και καλη εξεταστικη.

    * Εχω μπερδευτει, νομιζα οτι στο εξωτερικο εκανες μεταπτυχιακο ή κατι τετοιο. Τελος παντων, δεν εχει και τοση σημασια το δικο μου μπερδεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχία λοιπόν...
    (Και μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά...)
    Χαμογέλα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ακούγοντας τα μουσικά σου τεμάχια που ήταν πολύ καλά είχα άλλ μια επιβεβαίωση του κανόνα ότι η μουσική που ακούμε είναι απλά θέμα promotion και διασύνδεσης.

    Δεν έμοιαζαν καθόλου ερασιτεχνικά όπως προκατειλημένα φαναταζόταν κανείς.

    Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άκουσα μόνο τη μπαλάντα,ΑΠΊΘΑΝΗ δεν προλαβαίνω πάω για δουλειά μα θα επανέλθω όμως και για τα υπόλοιπα,θαθελα να βάλω αυτό το τραγούδι στο μπλοκ μου αλλά είμαι λίγο άσχετη!! θα προσπαθήσω.....
    καλή επιτυχία......
    καλημέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με το καλό να τελειώνεις.
    Και μετά μας ξαναλές πιο αναλυτικά για τις λοιπές ασχολίες σου ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ααα, δεν ήξερα τίποτε από όλα αυτα, και θελω πολύ να ακούσω. Τωρα δεν μπορώ, όμως το απόγευμα στο σπίτι, σίγουρα!
    Καλό κουραγιο με την εξεταστική και σε σενα και στην Αναέλ.

    Θα ξαναμπω αφού ακούσω τα τραγούδια, εννοείται, τι; δεν θα γραψω κατι για αυτα; Γίνεται; Δε γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλημερα φιλε
    καλο ταξιδι να εχεις κ καλη εξεταστικη!
    με το καλο να τελειωνεις..

    φιλε,εμεινα μ@@ας με τα κομματια σας..

    ολα ειναι παρα παρα παρα πολυ καλα αλλα το Give me a smile,ΤΑ ΣΠΑΕΙ!αλλα ολα ειναι τρομερα..
    4οι στα 110 συγκροτηματα?ΤΕΛΕΙΑ καταταξη..

    κριμα που εχετε διαλυθει!ο λογος ελπιζω να ειναι επειδη χωρισατε λογω σπουδων κ οχι λογω πχ τσακωμων..πολυ κριμα παντως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δήμο,
    άκουσα το πρώτο τραγούδι!
    Συγχαρητήρια φίλε μου.
    Και καλή συνέχεια και σε αυτόν τον τομέα.

    Εύχομαι το καλύτερο στην εξεταστική σου.

    Φιλιά
    Καλό διάβασμα
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είσαι πολυπράγμων φίλε Δημοσθένη, τα έχουμε ξαναπεί... Εδώ όμως χάρηκα τα τραγούδια σας! Κοίταξε λοιπόν να προωθήσεις κι αυτή σου τη δραστηριότητα, εφόσον υπάρχει μεράκι. Και πρέπει να το κάνεις!

    Και κάτι για ν' αστειευτούμε (αν κι εγώ μιλάω πάντα σοβαρά). Δε θέλω να αλλάζω προσανατολισμούς αλλά όταν τελειώνεις τις πρόβες...παίζε και κανένα δωδεκάμετρο. Ξέρεις τι εννοώ. :))

    Να 'σαι πάντα καλά φίλε μου. Χαίρομαι να μαθάινω καλά νέα από σένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χεχε! Με πολύ χιούμορ δοσμένο Δήμο μου! Καλή δύναμη στην εξεταστική. Ένα τελευταίο κουράγιο είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Α, παραλίγο να το ξεχάσω... To blog μου "Music Arrows" γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια σήμερα κι έχει πάρτυ. Είσαι καλεσμένος! (στην περίπτωση που προλαβαίνεις έστω και λίγο να έρθεις)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλησπέρα Αντώνη!

    Φυσικά και είναι αληθινή ρε συ... Δεν θα έβαζα fake photo στο face!

    Κατά τα άλλα πονεμένη και παρεξηγημένη ιστορία αυτό που ρωτάς. Πολλοί νομίζουν ότι τα τύμπανα είναι απλά νταμπά ντούμπα, αλλά κι εμείς με πεντάγραμμο παίζουμε και μελετάμε. Απλά οι νότες του πενταγράμμου είναι διαφορετικές στα drums από ότι σε όλα τα άλλα όργανα. Π.χ. με την ίδια παρτιτούρα μπορείς να παίξεις ένα κομμάτι σε κιθάρα η σε φλάουτο αλλά όχι σε κρουστά...

    Δες για παράδειγμα εδώ μια παρτιτούρα για τύμπανα http://www.onelovedrumtabs.com/tabs/B/I%20got%20you%20(I%20feel%20good).gif

    Κατά τα άλλα το ταξίδι μια χαρά αν και με καθυστέρηση μιας ώρας μιας και περιμέναμε τον Κύριο Φατιχ του Άρη να έρθει στο αεροπλάνο...

    Στην Ισπανία έκανα Εράσμους και από Οκτώβρη πάω εκεί για να πιάσω δουλειά και να αρχίσω ειδικότητα λίγο αργότερα. Την σχολή μου στην Θεσσαλονίκη θα την τελειώσω, ελπίζω σύντομα....

    Καλησπέρα Αρτάνις!
    Χαμογελάω, έχω πολλούς λόγους! ;)
    Απλά έχω πολύ ζόρικο πρόγραμμα, αλλά κάνουμε ότι μπορούμε. Τουλάχιστον την συνείδηση μας ήσυχη...

    άθεση Χιούμορ! Σ'ευχαριστώ πολύ! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα Ίωνα!
    Σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου! Σε αυτό που λες δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω απόλυτα... το πόσο γνωστό θα γίνει ένα τραγούδι στις μέρες μας είναι κατά τεράστιο ποσοστό θέμα μουσικής βιομηχανίας και προώθησης.

    Καλησπέρα ΦΟΥΛΗ!

    Σ'ευχαριστώ για το σχόλιο! Δεν είναι ανάγκη να τα βάλεις στο blog σου. Απλά άκουσε τα για σένα αν σου αρέσουν! ;)

    Καλησπέρα Κίτσομήτσο

    Ναι, να περάσει η εξεταστική και θα επανέρθω ανανεωμένος από κάθε άποψη και σε πολλά επίπεδα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπέρα Αναστασία!

    Όπως είπα και στην ΦΟΥΛΗ δεν είναι ανάγκη να γράψετε κάτι! Ελπίζω μόνο να σας αρέσουν τα κομμάτια! Και ευχαριστώ για τις ευχές. Μακάρι να μας πάει καλά!

    Καλησπέρα φίλε Laplace και σ'ευχαριστώ για τις ευχές! Thanks και για τα κομμάτια. Όντως πολύ καλή η κατάταξη. Ναι, για τους κλασικούς λόγους που διαλύεται μια μπάντα στην Ελλάδα το αφήσαμε... Εγώ έφυγα εξωτερικό, και οι υπόλοιποι εξεταστικές, πτυχία, αλλαγή πόλης για δουλειά, φανταρικό... Κλασσικά πράματα στην πατρίδα! Αλλά όπως σου είπα ξέρω ότι κάποιοι συνεχίζουν και αν έχουν φυσικά κάτι καινούριο, θα το παρουσιάσω εδώ μέσα, όπως φυσικά κι αν κάνω εγώ κάτι στην Βαρκελώνη τον επόμενο καιρό ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπέρα Βάσια!

    Σ'ευχαριστώ! Προτεραιότητα τώρα έχουν άλλα πράγματα, άλλα μόλις μπουν όλα σε μια σειρά, θα ξαναασχοληθώ πάλι με την μουσική και σε προσωπικό επίπεδο και μα κάποια μπάντα πιθανώς... ίσως να είναι καταλανόφωνη αυτή την φορά ;)

    Καλησπέρα Διάττων!

    Εγώ την μουσικά την κάνω αποκλειστικά για μεράκι και καθόλου επαγγελματικά! Είναι ένα πάθος για όσους από μας έχουμε ξοδέψει τόσες ώρες σε αυτήν, εσύ το ξέρεις! Απλά αυτή την φορά μου βγήκε να έχουμε έναν πολύ καλό συνθέτη και τραγουδιστή και σωστούς οργανοπαίχτες! Δύσκολο να το βρεις γενικά.

    Και εννοείται ότι παίζω δωδεκάμετρα! Με αυτή την μπάντα δυστυχώς δεν παίζαμε τόσο, αλλά για να καταλάβεις σε άλλη μπάντα που ήμουν και παίζαμε πάλι ροκ, με τον κιθαρίστα μελετούσαμε κάποια δωδεκάμετρα για να τα παίξουμε στην αρχή του live σαν εισαγωγή μόνο κιθάρα τύμπανα πριν βγουν κι οι υπόλοιποι στην σκηνή. Είναι απίστευτος ρυθμός και χρησιμοποιείται από τα blues φυσικά μέχρι και το death metal!
    Λίγο αργότερα θα περάσω κι από το επετειακό blog σου!

    Καλησπέρα Τόλη!
    Πάντα με διάθεση Χιούμορ!
    Σ'ευχαριστώ παλίκαρε και πάλι για την προώθηση στο ράδιο! ;)
    Πάντα με δι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλησπερα!! Καλη επιτυχια ευχομαι και γρηγορα Βαρκελωνη!! Οσο γιατΤα τραγουδια θα ακουω καθε μερα και απο ενα! Ενα μηνα ειπες πως εχουμε δικαιωμα!αχαχαχαχα!!

    Μαρουλοφιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Mπράβο Δήμο!!!
    Αν κατάλαβα καλά εσύ είσαι δεν είσαι ο τραγουδιστής, αλλά παίζεις και γράφεις μουσική, ε;
    Γιατί αν είσαι εσύ, τότε τι να πω... Εύγε αξίζετε. Σε βρίσκω πολυτάλαντο!! Μπράβο σου, όπως και να έχει. Καλή εξεταστική να έχεις :)
    Θα ακούσω και τα υπόλοιπα άλλη στιγμή.
    Έμεινα στο I'm an Angel now!! Tι όμορφο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι φοβικοί τύραννοι δεν είναι παντοδύναμοι, αφού ηττήθηκαν σε Βιετνάμ και Αφγανιστάν, ενώ αλληλομισιούνται επίσης. Ούτε τον ήλιο, τα ηφαίστεια ή τις βαρυχειμωνιές μπορούν να ελέγξουν, κι ας περιαυτολογούν...
    Πετρέλαιο-βενζίνη αυξήθηκαν 50% μέσα σε ένα χρόνο... ΤΙ θα τρώμε από την πετρελαιοεξαρτημένη γεωργία, μόλις φτάσουν τα 3-4 ευρώ το λίτρο;
    Έκθεση των δολαριανών στρατηγών (Γκάρντιαν, 11-4-2010*) ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι με 30 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου ετήσια κατανάλωση για 7 δισεκατομμύρια καταναλωτές, όχι μόνο δεν πρόκειται να αντληθούν ούτε τα μισά από τα υπάρχοντα κοιτάσματα (αφού όσο λιγοστεύει το πετρέλαιο ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ και γίνεται ΑΣΥΜΦΟΡΗ η άντλησή του σε ολοένα ΑΣΤΑΘΕΣΤΕΡΕΣ συνθήκες - το ίδιο και οι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ-ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ψευτοεναλλακτικές ΣΥΣΚΕΥΕΣ, που φτιάχνονται με σπατάλη καυσίμων-μετάλλων...), αλλά το 2012 ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ αποθέματα καυσίμων και θα αρχίσει παγκόσμιο χάος (μιας και οι εγωμανείς δε νοιάζονται για αποκέντρωση σε ΑΥΤΑΡΚΗ χωριά).
    Αφού επί αιώνες λύσσαξαν οι πολεμοκάπηλοι ανοϊκοί για υπερπληθυσμό αναλώσιμων μισθοφόρων-καταναλωτών, τώρα νομίζουν οι ματαιόδοξοι ότι με φοροεξόντωση, αντί για ειρηνικό έλεγχο των γεννήσεων, θα μας αραιώσουν για να απομείνουν με τα τελευταία βαρέλια πετρελαίου. Αλλά λογαριάζουν χωρίς την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ να ελέγξουν π.χ. τον ήλιο, τα ηφαίστεια, ενώ ούτε να ετοιμάσουν την τροφή τους μόνοι τους δεν μπορούν...
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ για να συνεχίσουμε μετά την ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των εγωμανών!
    http://www.youtube.com/watch?v=EGYDNM0M4XE

    *http://www.guardian.co.uk/business/2010/apr/11/peak-oil-production-supply

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. χαχαχαχαχαχαχαχαχα, τέλεια ανάρτηση!!!! Λοιπόν, ελπίζω όλα να πάνε καλά, να περάσεις καταπληκτικά στην Ισπανία, στην επιστροφή να σκίσεις στην εξεταστική και γιορτάζουμε όλοι μαζί μπλογκοσφαιρικά την ορκωμοσία και των δυο σας! Φιλουρες και μακρυά απο ταυρομαχίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καλημερα δημοσθενη!
    ελπιζω να εισαι καλα!
    τα κομματια ειλικρινα ειναι εξαιρετικα!πολυ καλα!συγχαρητητρια!

    με το καλο και καλη επιτυχια στην εξεταστικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑλησπέρα ΜΑρούλι!!!
    Σε ευχαριστώ πολύ!
    Θα περιμένω λοιπόν κάθε μέρα κι από ένα σχόλιο ;)))
    Καλά να περνάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλησπέρα Martriga!
    όχι εγώ είμαι ο drummer (ολόκληρο άβαταρ που κοπανιέται εδώ και 4 χρόνια στο προφίλ μου δεν το έχεις δει :Ρ ??) και σπάνια γράφω μουσική. Συγκεκριμένα σε αυτό το συγκρότημα δεν είχα γράψει κανένα κομμάτι, σε παλαιότερα είχα γράψει.
    Σ'ευχαριστώ για τα καλά λόγια και τις ευχές!
    όντως το I´m an angel now είναι πολύ όμορφο τραγούδι. Πολύ ατμοσφαιρικό. Αν είσαι σε mood,εύκολα το νιώθεις!
    Ελπίζω να σ'αρέσουν και τα υπόλοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλησπέρα Ανώνυμε και καλως ήρθες και στο blog αν και δεν ξέρω αν θα σε βλέπουμε συχνά... Να πούμε ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Το σχόλιο σου άσχετο με το ποστ, αλλά δεν σβήνεται γιατί δεν κάνεις διαφήμιση κάποιου μπλογκ ή ιστοσελίδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλησπέρα Global!
    Είχα κέφια όταν την έφτιαχνα την ανάρτηση. Σήμερα μου έπεσαν τα κέφια που έμαθα κάτι νέα δεδομένα για την εξεταστική μου και πλέον έγινε εξαιρετικά δύσκολο το να πάρω πτυχίο τώρα... Μάλλον προς το Μάρτη πάει με τις αλλαγές που πληροφορήθηκα, αλλά ντάξει, δεν θα κλάψουμε κι όλας κι ούτε τα παρατάμε φυσικά.
    Εννοείται μακρυά από ταυρομαχίες και περιμένουμε ανταπόκριση από Έβερεστ και Νεπάλ ;)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλησπέρα Μαριάνα! Σ'ευχαριστώ πολύ!
    Καλά να περνάς κι εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλησπέρα Μπακαλιάρε...
    Όσο καλύτερα μας αφήνουν οι περιστάσεις...
    Χαίρομαι που σ'άρεσαν τα κομμάτια... Φαντάζομαι τα ροκάκια πιο πολύ από τις μπαλάντες; ;)
    Thanks αν και όπως είπα πιο πάνω ψιλοστράβψσαν κάποια πράγματα αλλά όπως και να έχει, τα κεφάλια μέσα μέχρι τέλους να κάνουμε ότι καλύτερο!
    Κρίμα που έχω εξεταστική στην Θεσσαλονίκη αλλιώς περίμενα Εσένα και τον Laplace στην Βαρκελώνη 14 του Σεπτέμβρη ;))
    Καλά να περνάς Μπακαλιαρίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δημοσθενη μου,ειλικρινα ολα μου αρεσαν!
    πραγματικα εξαιρετικα κομματια!εχει γινει τρομερη δουλεια!το angel απιστευτο!!!απλα απιστευτο!!τωρα ξανακουω το butterly.Τελειο!εχει απιστευτη φωνη ο τυπακος,μυστηρια ειναι,μ αρεσει!
    βρε ειναι ολα πολυ πολυ πολυ καλα!!!!!!!!
    τ ακουει και ο φιλος μου,ο Φιλιππος και με ρωταει ποιοι εισαστε και λεει συγχαρητηρια!
    1000000 μπραβο σας!!!!
    και εσυ καλα να περνας!κουραγιο με την εξεταστικη!τα εχω ζησει,σε καταλαβαινω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χαίρομαι μπακαλιαρίνα!
    Το butterfly το έγραψε το παλικάρι όταν είχε πολύ έρωτα!
    Thanks!
    Καλά, όσο για την εξεταστική όποιος τα έχει περάσει ξέρει τι είναι να έχεις μισή ντουζίνα μαθήματα για πτυχίο σε διπλανές ημερομηνίες...
    Καλό ΣΚ να έχεις μπακαλιαρίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλημερα! Μολις ακουσα το πρωτο το: give me a smile και ειναι υπεροχο!! Τα αλλα εν καιρω χαχαχα!!

    Μαρουλοφιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ολα καλα θα πανε..θετικη σκεψη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γεια σου Μαρούλι!
    Έτσι... έτσι... ;)
    Θα περιμένω και για τα επόμενα :Ρ

    Γεια σου Σιωπηλή κραυγή!
    Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μου, αλλά πίστεψε με, το παλεύω όσο μπορώ... ΚΑι να μην πάνε καλά τώρα, θα πάνε τον Γενάρη, απλά θέλω να τελειώνω από τώρα να μην ξαναπατήσω στην σχολή...

    Γεια σου ρε Wishmaster!
    Σε ευχαριστώ παλίκαρε! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. καλή δύναμη Δήμο!!
    εδώ Αναέλα χαχαχα
    σε καλό να μας βγει..!!
    τελικά δεν άντεξα θεσ/κη και τα μάζεψα κατηφορίζοντας..
    //θα μείνω Αθήνα μέχρι να δώσω το μάθημα//

    πολύ μου αρέσει που ξανασυστηνόμαστε !!
    αλλά η ανωνυμία..ανωνυμία Dimo El Grec!
    και η blogορκωμοσία..blogορκομωσία ;)

    καλά όλα τα κομμάτια του συγκροτήματος τα'χα μάθει απ'εξω.. έζησες μεγάλες στιγμές..και μοναδικές!!

    καλή επιτυχία με τα μαθήματα!!cu στην επιστροφή :)

    ΥΓ:ακόμα γελάω με την ανάρτησή σου...!!σε καλό μας...!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλή επιτυχία και καλό πτυχίο φίλε (το ταξίδι οκ; :P)! :)

    Τα κομμάτια θα τα ακούσω αν τύχει και ξεκλέψω λίγο χρόνο από την εξεταστική και θα σου γράψω εντυπώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλημέρα Skinlike...

    Ευχαριστώ παλίκαρε, αν και τελικά έκατσε στραβή, γιατί κλασικά ένας ξύπνησε στραβά...Σε 5 μαθήματα με προφορικά όλο και σε κάποιον @$#^%$% θα πετύχεις δεν γίνεται...
    Το ταξίδι όλα οκ, αν εξαιρέσεις ότι από Ρώμη για Θεσσαλονικη περιμέναμε 1 ώρα και κάτι τον Φατιχ του Αρη να μπει στο αεροπλανο ενώ όλοι ήμασταν μέσα...
    Αν με το καλό τα ακούσεις τα κομμάτια θα περιμένω γνώμες!
    Καλά να περνάς!

    Anaela εμείς τα είπαμε! Ας γίνει η δική σου ορκομωσία τουλάχιστον τώρα, και στην δική μου θα σε καλέσω με το καλό τον Μάρτη. Καλό κουράγιο με το διάβασμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλημέρα! Τα άκουσα και τα είπα όλα. Η εκτεταμένη μου απάντηση στα σχόλια στο blog μου, να μην την αναπαραγάγω εδώ, έγραψα και πολλά που να πάρει η ευχή! :)

    Πήγαινε στις "Μεγάλες ιστορίες από τις μικρές πόλεις" και θα δεις την απάντησή μου. Θα σου αρέσει, πίστεψέ με. Και ίσως ακούσεις και κάτι που θα σου φάνει αν μη τι άλλο ενδιαφέρον.

    C ya later alligator!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλησπέρα Δήμο,

    Τα τραγούδια είναι πάρα μα πάρα πολύ καλά! ;)
    Μπράβο σας και καλή σου συνέχεια στον άνισο αγώνα της εξεταστικής. Ομοιοπαθής και εγώ!

    Θα σε χαιρετήσω στα ισπανικά: Hasta pronto y buenna suerte ;):))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλημέρα Δήμο!
    Σε λίγο θα επισκεφτώ το μπλογκ να την δώ εκεί την απάντηση! Καλό ΠΣΚ να έχεις!

    Καλημέρα Ιωάννα!
    Ή μάλλον buenos dias! Βλέπω το δουλεύεις κι εσύ το ισπανικό! Άνισος ο αγώνας δεν λες τίποτα...
    Καλό κουράγιο και σε σένα και καλά ξεμπερδέματα!
    Thanks για το σχόλιο για τα τραγούδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευπρόσδεκτα τα σχόλια! Αρκεί να μην είναι Spam (γι'αυτά μπήκε η προέγκριση σχολίων!)