Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Σήμερα έχει El Clásico! Leo Messi Vs Cristiano Roanaldo και ανοιχτοί λογαριασμοί μεταξύ των δύο θηρίων...

Σήμερα στις 22:00 Ελλάδος έχει Barça - Real! Άλλο ένα Clásico που φυσικά τραβάει τα βλέμματα όλου του κόσμου. Πολλά αυτά που θα ήθελα να γράψω, και πολύ πλούσιο το ρεπορτάζ αλλά δεν υπάρχει χρόνος για όλα οπότε μαζεύω ότι μπορώ σε ένα ποστ.... Το ματς φυσικά θα το δω με φίλους σήμερα το βράδυ (όλοι culé εννοείται...)
Som-hi λοιπόν!!!



  • Η Barcelona έχει πάρει τα 4 τελευταία παιχνίδια κόντρα στην Real Μαδρίτης μέσα - έξω. Ένα από αυτά ήταν το εντυπωσιακό 6-2 

  • Και οι 2 ομάδες έχουν τις καλύτερες "εκκινήσεις" σε πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων. 9 νίκες κάθε μία, και 2 ισοπαλίες για την Ρεάλ, έναντι 1 ισοπαλίας και 1 ήττας για την Barcelona.  

  • Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε ότι πλέον η Ρεάλ ΜΑδρίτης έχει δυνατή ομάδα και δεν ξεκινά η Barcelona ως φαβορί, ενώ ο Μουρίνιο δυναμιτισε και παλι το κλιμα μιλώντας για σχέση μεταξύ διαιτητή και Γκουαρντιόλα... κλασικές τακτικές για να κερδίσει εύνοια διαιτητών. 

  • Όπως ήταν προβλεπόμενο και οι 2 ομάδες θα παραταχθούν με τα μεγαλύτερα αστέρια τους στο γήπεδο! 13 πρωταθλητές κόσμου σε έναν αγώνα!!! 8 κυανέρυθροι έναντι 5 λευκών! 

  • Ο Mourinho δεν νίκησε ποτέ μέσα στο Camp Nou... Σε 5 επισκέψεις ως προπονητής της Chelsea και της Inter έχει 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.  

  • Δεν υπάρχει τεχνικός που να έχει νικήσει τον Guardiola 2 φορές, όσο αυτός είναι προπονητής της Barça. O Mou ήδη το έχει κάνει 1 φορά με την Ίντερ στην Ιταλία.   

  • Οι Blaugrana πάντα νικούσαν στο πρωτάθλημα σε αγώνα μετά από επίσκεψη στο ΟΑΚΑ!  

  • Στο site του sportnet μπορείτε να βρείτε ένα πολύ καλό αφιέρωμα για την πολιτική προϊστορία των αναμετρήσεων!

  • To παιχνίδι θα μεταδοθεί live σε 73 κινηματογράφους σε όλη την Ισπανία ενώ στο Camp Nou θα βρίσκονται δημοσιογράφοι από 28 χώρες.  




    • ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ MESSI vs RONALDΟ
      Νομίζω πως οι πρωσοπικότητες δεν συγκρίνονται... Ο Messi είναι υπόδειγμα για τα παιδιά, και δη για αυτούς που παίζουν μπάλα... Παίζει κυρίως για την ομάδα, βγάζει πολλές ασιστ, πανηγυρίζει σαν παιδί με τους συμπαίκτες του κτλ. Από την άλλη ο Ρονάλντο κάνει σαν τρελός για να βγει πρώτος σκόρερ, όταν οι συμπαίκτες του κερδίζουν πέναλτι, αν δεν τον αφήσουν να εκτελέσει, αυτός ούτε καν κοιτάει την εκτέλεση και φυσικά δεν πανηγυρίζει μαζί τους κ.α. Όσο για την προσωπική ζωή, ο Leo Messi έχει το δικό του φιαλανθρωπικό ίδρυμα, πρόσφατα έχτισε ένα πάρκο για παιδάκια δίπλα στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Βαρκελώνης, συμμετέχει σε καμπάνιες για άρρωστα παιδάκια κ.α. ενώ σύντροφος του είναι η φίλη του από την παιδική ηλικία από την γειτονιά του στην Αργεντινή. Από την άλλη ο Ronaldo είναι ο κλασσικός νέος πλούσιος που γυρνάει σε πολυτελή κλαμπάκια, έχει εμφανιστεί σε διάφορα ροζ περιοδικά με ιερόδουλες και μοντέλα, ενώ είναι πατέρας ενός παιδιού του οποίου την μητέρα πλήρωσε για να αφήσει επάνω του εξ ολοκλήρου την κηδεμονία του μιας και δεν ήθελε να έχει πλέον σχέσεις μαζί της... πάμε τώρα στα πιο ποδοσφαιρικά...
      • O Messi έχει σκοράρει 7 γκολ απέναντι στην Ρεάλ... Ο Ρονάλντο απέναντι στην Barça...0!!! 
      • O Leo Messi σκοράρει τα τελευταία 10 συνεχόμενα παιχνίδια από 1 ως 3 γκολ!  
      •  Τέλος στο παρακάτω γράφημα της Marca βλέπετε τα νούμερα των 2, τις τελευταίες 2 χρόνιες. Με την σειρά είναι: Παιχνίδια, Γκολ, Ασσίστ, Σουτ, Σουτ στην Εστία, Πετυχημένες πάσες, αποτυχημένες πάσες:

    ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΝΤΕΡΜΠΥ!!!

    Υπάρχουν παλιές "προσωπικές υποθέσεις" μεταξύ πολλών πρωταγωνιστών του σημερινού ντέρμπι...
    • Cristiano vs Puyol & Xavi: Στον τελικό του champions του 2009 η Barça είχε ήδη πάρει την ταυτότητα της Manchester και αυτό φαίνεται να μην άρεσε στον Ρονάλντο που έκανε ένα πολύ βρώμικο φάουλ που άφησε τον Puyol στο χορτάρι να σφαδάζει. Ο Xavi έτρεξε πάνω του σπρόχνοντας τον και φωνάζοντας "¨Είσαι τρελός;;; Τι κάνεις;;;". 
    • Cristiano vs Iniesta: Στο τελευταίο ντέρμπυ μεταξύ των 2 ομάδων ο Ντιαρά έκανε βρώμικο φάουλ πάνω στον Ινιέστα και ο Κριστιάνο πήγε στον Ινιεστα λέγοντας του ότι βούτηξε. Αυτός αν και από τους πιο ήρεμους ποδοσφαιριστές του πλανήτη, πήγε προς τον Ρονάλντο και του έκανε νόημα να σκάσει. Μετά το παιχνίδι δήλωσε "Ο Ρονάλντο δεν είναι ο πιο κατάλληλος να μιλήσει σε μένα για βουτιές..."
    • Mourinho vs Guardiola: Στο τελευταίο παιχνίδι που ήταν αντίπαλοι, ο πορτογάλος πλησίασε τον καταλανό και του είπε ότι έτσι είναι εύκολο να κερδίζεις, ενοώντας ότι ο διαιτητής ευνοούσε τους Μπλαουγκράνα! 
    • Xavi Vs Mourinho: Μετά το τέλος του Inter - BArça ο Xavi πλησίασε τον πορτογάλλο και του είπε "πως σου φάνηκε ο διαιτητής;;;" και εκείνος τους απάντησε "Γιατί δεν με ρωτάς για τον διαιτητή του Chelsea - Barcelona?" 

    8 σχόλια:

    1. καλημερα κ καλη εβδομαδα φιλε
      πολυ δυσκολο ματσακι..εχει πολλες ελπιδες η ρεαλ..

      να σε ρωτησω κατι,ΧΘΕΣ 2000 ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ(!!!)ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΕΑΛ!!!
      καλα,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ κ εχουν συνδεσμο φιλων Ρεαλ?και αυτοι οι οπαδοι ζουν κανονικα?χωρις να κινδυνευουν? :P

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. καλημερα Δημο.
      δυο σχολιακια
      α) μα ειναι δυνατον την ωρα που εχει το "Νησι", να παιζουν ματς;;;
      β) Και εκτος απο οτι παιζουν, το δειχνει και ενα connx-tv!!!
      #(*#&$()*&#)@&$)&)#@&)&# α σιχτιρ, ακου connxtv...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. φιλε Αντωνη,εδω θα το δεις
      fromsport.com
      http://www.vipcanals.org/
      http://atdhe.net/index.html

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. http://contra.gr/Soccer/Spain/Primera/299329.html

      Κατά τ' άλλα, έχω κι εγώ την ίδια απορία με τον Laplace!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Καλησπέρα Laplace!
      O Skinlikesand έδωσε σωστό λινκ!
      Γενικά δεν μπορείς να πεις ότι δεν κινδυνεύουν. Εντάξει δεν είναι όπως ήταν κάποτε, αλλά αν γυρίσουν τα μυαλά των χουλιγκάνων culé θα τους αρχίσουν στις ψηλές άνετα!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Καλησπέρα Αντώνη!

      Νομίζω σου έλυσε το πρόβλημα ο Laplace ;)

      Ελπίζω να δούμε ωραίο ματσάκι!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. Χαίρε Skinlikesand!

      Τα είπα και παραπάνω. Γενικά δεν έχει φασαρίες.
      Όμως μερικές φορές πέφτουν κάτι ψιλές...

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Ευπρόσδεκτα τα σχόλια! Αρκεί να μην είναι Spam (γι'αυτά μπήκε η προέγκριση σχολίων!)