Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Προς Cristiano Ronaldo, Jose Mourinho και Ρεάλ Μαδρίτης:

Όπως στρώσεις θα κοιμηθείς!!! Έτσι έλεγε η γιαγιά μου, αλλά φαίνεται αυτή την παροιμία δεν την ξέρουν οι γιαγιάδες στην πορτογαλλία (Ronaldo & Mourinho).

Θα σας θυμίσω τι είχε δηλώσει ο κλαψιάρης μετά από αυτό το φανταστικό διπλό:


Τότε λοιπόν είχε πε ειρωνικά: "Βάζουν 8 σε ομάδες όπως την Αλμερία... Να δούμε αν μπορούν να βάλουν 8 και σε μας."
Το πρώτο επεισόδιο της Νέμεσεως και για τους 2 πορτογάλλους ήρθε στο Camp Nou! Το κοντέρ σταμάτησε στο τάληρο με τους Μερένγκες να είναι εξαφανισμένοι στο γήπεδο έχοντας φάει 2 γκολ από αυτόν που σύμφωνα με τον Mourinho "κάποιοι ξόδεψαν πολλά για να τον αποκτήσουν αλλά δεν βάζει γκολ...". Έτσι ο The Big One ξεφτιλίστηκε μέσα στο γήπεδο που ήταν ιδιαίτερα προκλητικός την προηγούμενη σεζόν πανηγυρίζοντας περισσότερα κι απ'όταν πήρε το κύπελλο.

Το Δεύτερο επεισόδιο της Νεμέσεως ήρθε προχτές στην Αλμερία. "Κάτι ομάδες σαν την Αλμερία" που έλεγε ο Ρονάλντο στις οποίες η Μπάρσα έβαζε 8, πήραν Χ από την υπερομάδα της Ρεάλ! Και αυτό σε ένα παιχνίδι όπου ο Big One με λογική νηπιαγωγίου άφησε στον πάγκο το 1 καθαρόαιμο έμπειρο 9άρι που έχει (τον Μπενζεμά) και φυσικά ούτε λόγος να πειραματιστεί με επιθετικό από τις ακαδημίες απλά και μόνο για να πιέσει την διοίκηση να του πάρουν επιθετικό.

Να θυμίσω ότι ο τεράστιος Γκουαρντιόλα, όταν δεν τραβούσε ο Ανρί, έριχνε στο γήπεδο παιδί από τις ακαδημίες (τον Πεδρίτο) και το ίδιο έκανε όταν δεν τραβούσε και ο Ζλάταν (έριχνε τον Μπόγιαν). 2 πειραματισμοί με νέους από τις ακαδημίες, 2 συνεχή πρωταθλήματα, και μία υπεραποκάλυψη, τον Πεδρίτο που το μέγεθος του ως επιθετικός μεγαλώνει γεωμετρικά σε σχέση με τον χρόνο!

Και έτσι άρχισαν τα όργανα στην Ρεάλ, αφού ο Βαλντάνο (Τεχνικός διευθυντής) είναι στα Μαχαίρια με τον Μοουρίνιο ο οποίος προσπαθεί πάντα να ρίξει την ευθύνη στους άλλους (δεν μου αγοράζουν επιθετικούς, δεν με προστατεύουν, μας σφάζει η διαιτησία κτλ...) ενώ ο Βαλντάνο τον αδειάζει συχνά πυκνά όπως μετά το Ματς με την Αλμερία που δήλωσε "Η Ρεάλ φυσικά και έχει 9αρι. Απλά ήτανε στον πάγκο..."

Σε αυτή την ζωή το να είσαι αλαζόνας πληρώνεται. Ακόμα και αν είσαι ικανός σε αυτό που κάνεις, η αλαζονεία είναι πολύ άσχημο πράγμα. Όπως και η ζήλια προς τον καλύτερο. Με την συμπεριφορά των μαδριλένων φέτος δεν είναι παράξενο που τους γιουχάρουν και τους βρίζουν σχεδόν σε όποια έδρα κι αν παίζουν φιλοξενούμενοι... Κι ακόμα δεν είδαν τίποτα. Όταν πάνε σε Βαλένθια και Βιγιαρεάλ θα δούμε μεγάλα σκηνικά αγάπης προς τους "Μερένγκες".

Είναι ωραία να βγαίνεις πρωταθλητής χειμώνα με ιστορικό Ρεκόρ πόντων (52), και ιστορικό νικών εκτός έδρας (9 συνεχόμενες) και με +4 από την Δεύτερη Ρεάλ!

Υ.Γ: Το πρώτο μέρος του τελευταίου εμποδίου προς το πτυχίο ξεπεράστηκε με επιτυχία! Ένα κουράγιο έμεινε για το τελευταίο! ;)

7 σχόλια:

  1. Σωστός. Το να είσαι αλαζόνας πληρώνεται. Έρχεται η Νέμεσις και σε επαναφέρει. Εδώ όμως δεν υπάρχει Νέμεσις. Υπάρχει μόνο αλαζονεία, εγωισμός και υπέρβαση ορίων. Μακάρι να υπήρχε και Νέμεσις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνθαρε πιστεύω υπάρχει και Νέμεσις.
    Και δεν μιλάμε μόνο για το χορτάρι!
    Αν και στο χορτάρι και πάλι άρχισαν να φαίνονται κάποια πράγματα και κάποια σημάδια κατωτερότητας αλλά και εκτός χορταριού πόσο διαφορετικό είναι το να σε σέβονται όλοι από το να σε βρίζουν σε όποιο γήπεδο κι αν πηγαίνεις;;;
    Έτσι είναι...
    Κι όσο συνεχίζουν με αυτή τη νοοτροπία χειρότερα θα γίνουν!
    Δεν ξέρω αν τους νοιάζει, αλλά φαντάζομαι ότι όλο και κατιτις θα τους νοιάζει.. άνθρωποι είναι και μαλιστα σταρς. Το να ζε βρίζει ένα ολόκληρο γήπεδο δεν είναι ότι καλύτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα ισον κανενα!!!
    :)))

    *σιγα μην κατσω να σχολιασω τη σκατο Ρεαλ. Το πτυχιο σου ειναι πολυ πιο σημαντικο απο το ποδοσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα συμφωνήσω Αντώνη!
    Εννοείται ότι το πτυχίο ειναι πολυ πιο σημαντικό από την μπάλα, απλά αυτή ξεκουράζει από το διάβασμα!
    Σε ευχαριστώ για το σχόλιο!
    Καλή μέρα να έχεις!
    Χωρίς επισκέψεις από κρατικούς φορείς :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από αθλητικά είπαμε δεν κατέχω, για καλημέρα πέρασα που σε πεθύμησα και για ευχές πολλές ως προς το πτυχίο και όχι μόνο.

    Φιλιά θαλασσένια μαμαδίστικα και
    Καλημερούδια με δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μπραβο βρε δημοσθένη!!!
    αντε θα το ξεπερασεις και αυτο το εμποδιο!!με το καλό

    για τα υπολοιπα,τον Ροναλντο κ τον Μουρινιο δεν εχω να πω τπτ επειδη ποτε δεν ειχα κανεναν απο τους δύο σε εκτιμηση,
    καλημερες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα Θαλασσένια!
    Σ-ευχαριστώ για τις ευχές! Ελπίζω να πιάσουν για μεθαύριο!!!

    Μπακαλιαρίνα Thanks!
    Γενικά ο περισσότερος κόσμος αν δεν είναι φαν ή οπαδός των ομάδων τους, τους αντιπαθεί...
    Καλό βράδυ να έχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευπρόσδεκτα τα σχόλια! Αρκεί να μην είναι Spam (γι'αυτά μπήκε η προέγκριση σχολίων!)