Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ο Χρυσός Messi!!!

Δυστυχώς λόγω διαβάσματος δεν είχα χρόνο να γράψω παραπάνω για το φαινόμενο αυτό του ποδοσφαίρου!!!

O Messi είναι ο καλύτερος του κόσμου! Μπορεί φέτος να άξιζε την χρυσή μπάλα λόγω της χρονιάς που έκανε ο Xavi, όμως σαν τον Μέσσι δεν υπάρχει! Ο 2ος είναι χιλιόμετρα μακρυά!!! Έτσι, στα 23 του χρόνια, ο Leo Messi έγινε ο πιο νέος παίκτης με 2 χρυσές μπάλες!!!

Για εμάς που δεν έχουμε δει να παίζουν κάθε κυριακή τους Μαραντόνα, Κρόιφ, Πελέ , Ντι Στέφανο κτλ αλλά βλέπουμε αυτό το παλικάρι, είναι το κάτι άλλο ποδοσφαιρικά!

Για Κάτι τέτοια γκολ που κάτι Κριστιανορονάλντοι τα βλέπουν από μακρυά και ως προς την τεχνική κατάρτηση αλλά και ως προς την ντομπρότητα (ο Σούλης θα είχε πέσει στο πρώτο μαρκάρισμα του αμυντικού και θα ζητούσε κίτρινη) μας μένει ο κοντός αργεντίνος ως ο καλύτερος:




Και τέλος μια σημερινή γελειογραφία από την Sport



Και η μετάφραση της:

Ο Μessi έχει 2 χρυσές μπάλες, έχει αρκετά πρωταθλήματα, έχει champions, έχει super cup, έχει κύπελλα... αλλά το πιο τρομακτικό για τους αντιπάλους του είναι ότι ο Leo είναι μόνο 23 χρονών!!!


Καλό ΣΚ σε όλους!!!

6 σχόλια:

  1. καλησπερα φιλε

    εμενα μου αρεσε μια γελοιογραφια (δεν θυμαμαι πιο ισπανικο μεσο την ειχε βγαλει) οπου εδειχνε ενα μικρο παιδακι απο τις ακαδημιες της μπαρτσα να μεγαλωνει με μια μπαλα στα ποδια κ στο τελος να παιρνει την χρυση μπαλα κ ενα αλλο απο τις ακαδημιες της χεταφε που να μεγαλωνει κ στο τελος να κραταει μια φανελα της Χεταφε..χαχαχα τρομερο!

    ειναι τρομερος παικτης φιλε..σιγουρα δεν ειναι Μαραντονα αλλα μπορει να τον φτασει καποια στιγμη..αν παρει 2 παγκοσμια με την αργεντινη,τοτε θα πουμε οτι ειναι ο νεος Ντιεγκο..εχει ολα τα προσοντα να μας κανει να ονειρευομαστε οτι θα το πετυχει..

    καλο διαβασμα αδελφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μέσι για να γίνει ποδοσφαιρικά αθάνατος και να εισέλθει στο ποδοσφαιρκό Όλυμπο πρέπει να πάρει μουντιάλ. Αυτή είναι η αλήθεια. Και αν θες την γνώμη μου ναι ξέρει καντάρια μπάλα, ναι είναι παιχταράς, αλλά δεν άξιζε την χρυσή μπάλα. Στο μουντιάλ δεν υπήρχε ο παίχτης, αλά δεν φταίει μόνο ο παίχτης. Όταν έχεις προπονητή τον Μαραντόνα τι περιμένεις.

    Νομίζω το πιο δίκαιο θα ήταν ένας εκ των Φορλάν, Σνάϊντερ, Τσάβι και Ινιέστα. Προσωπικά θα ψήφιζα Φορλάν. Αλλά βλέπεις πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας κι άλλα πράγματα. Πρέπει να σκεφτούμε τι είναι πιο εμπορικό, τι είναι πιο πιασάρικο, τι εναρμονίζεται με τους κανόνες του μάρκετινγκ.

    Καλημέρες στην παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα φίλε Laplace!
    Εννοείται ότι δεν έχει πιάσει ακόμα τον Μαρντόνα αλλά ακόμα είναι πολύ μικρός! Πιστεύω θα τον πιάσει σε επίπεδο τίτλων με την Αργεντινή!
    ΘΑ λες γιαυτή την εικόνα που είχε βάλει η sport πάλι http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_458/foto_458282_CAS.jpg
    Ε ναι ρε συ αφού στην Ρεάλ δεν προσέχουν καθόλου την ακαδημία τους. Όπως βέβεια και οι περισσότερες ομάδες της Ελλάδας!
    Σ-ευχαριστώ φιλαράκι!
    Μια βδομάδα έμεινε μόνο!
    Καλά να περάσεις το ΣΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάνθαρε εννοείται ότι πρέπει αν όχι να πάρει Μουντιάλ, τουλάχιστο να κάνει απίστευτες εμφανίσεις σε μουντιάλ και κόπα Αμέρικα!
    Το καλοκαίρι που έρχεται έχει την ευκαιρία του με το Κόπα Αμέρικα του 2011! Να δούμε αν θα το εκμεταλλευτεί.

    Όσο για την χρυσή μπάλα που λες, θα συμφωνούσα μόνο με τους Τσάβι και Σνάιντερ. Ο Φορλάν έκανε φοβερό μουντιάλ αλλά με την ομάδα έπαιζε μόνο στην Ευρώπη. Φυσικά και έβαλε σημαντικότατα γκολ σοτ Γιουρόπα αλλά στο πρωτ΄θαλημα και το κυπελλο τον ρεζέρβαρε για να είναι φρέσκος. Όπως και ο Ινιέστα ήταν εκτός 4 μήνες οπότε, αν και τους υπόλοιπους 8 έκανε φοβερές εμφανίσεις και έβαλε και το σημαντικότερο γκολ στην ιστορία της Ισπανίας δεν μετράει για να πάρεις χρυσή μπάλα μόνο με 8 μήνες....
    Οι Σνάιντερ και Τσάβι κάναν και φοβερές χρονιές και φοβερό μουντιάλ και προσωπικά εγώ ήμουν με τον Τσάβι ο οποίος φέτος ψηφίστηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά ο καλύτερος οργανωτής παιχνιδιού στον κόσμο! Τυχαίο;;;
    Τις καλησπέρες μου στην Αθήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν το κατεχω το θεμα..

    φιλακια κοκκινα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευπρόσδεκτα τα σχόλια! Αρκεί να μην είναι Spam (γι'αυτά μπήκε η προέγκριση σχολίων!)