Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό


Ναι, είμαι κι εγώ ένας από τους 200 πάνω κάτω που στηρίζουν το δημοψήφισμα καταγεγραμμένα στο http://dhmopshfisma.blogspot.com, και φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν και πολλοί άλλοι που το στηρίζουν και δεν είναι στην λίστα του blog.

Toυς λόγους που στηρίζω το συγκεκριμένο δημοψήφισμα τους υπερκαλύπτει με το παραπάνω ο Ακρίτας σε αυτή την ανάρτηση που αξίζει να διαβάσετε!!

Στηρίζω αυτή την προσπάθεια όπως θα στήριζα και πιο μπροστά,αν είχα το ιστολόγιο, την προσπάθεια για δημοψήφισμα για το ευρώ, και για άλλα σημαντικά θέματα, γιατί πιστεύω ότι η άμεσα δημοκρατία είναι το πιο δίκαιο που υπάρχει και σίγουρα πιο δίκαιο από το να αποφασίζει το 1/4 για όλη την Ελλάδα... Και λέω 1/4 γιατί τόσοι βγάζουν την κυβέρνηση... Αν έχουμε κοντά 40% αποχή και η κυβέρνηση χρειάζεται κάτι πάνω από 40% του 60% του εκλογικού σώματος στο οποίο φυσικά δεν περιλαμβάνονται οι ανήλικοι... αυτό μας δίνει κάτι πάνω από 24% των πολιτών, άρα μια κυβέρνηση εκπροσωπεί λιγότερο από το 1/4 των πολιτών μιας χώρας...

Είναι τουλάχιστον αυτονόητο ότι για θέματα που αφορούν άμεσα τη ζωή των πολιτών μιας χώρας, να αποφασίζουν οι ίδοι για το τι θέλουν να κάνουν!


7 σχόλια:

  1. καλημερα φιλε
    καρα-συμφωνω
    εσυ κ ο ακριτας τα γραψατε πολυ σωστα..ετσι ακριβως ειναι
    καλο ΣΚ φιλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό ΣΚ και σε σένα φίλε laplace!
    Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να γράψω σχόλιο στο blog σου... δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα δικό μου ή του blog...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν τα εχω ενεργοποιησει αδελφε
    να σε ρωτησω,το οτι συμφωνουμε με το να γινει δημοψηφισμα,το δηλωνουμε καπου?
    πχ στο blog dhmopshfisma.blogspot.com?

    αναδημοσιευω την ανρτηση σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οκ,περιμένουμε να τα ενεργοποιήσεις... αν αντέχεις το πρήξιμο των γνωστών μπλογκοκάφρωνν...

    Thanks για την αναδημοσίευση παλίκαρε!

    Αν συμφψνείς με το δημοψήφισμα δηλώνεις το μπλογκ σου εδώ,στα σχόλια, http://dhmopshfisma.blogspot.com/2009/12/blog-post.html και θα σε προσθέσουν μετά στη λίστα που έχει αριστερά πάνω στην σελίδα! Και γενικά το συγκεκριμένο μπλογκ είναι πολύ καλό,τσέκαρε το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευχομαι καλη χρονια με υγεια και πολλα χαμογελα

    ελπιζω να περασες καλα
    φιλακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά τα πέρασα, μια χαρά, αλλά έχουμε και διάβασμα - ελπίζω για τελευταίες γιορτές, αν καταφέρω να τελειώσω την σχολή στην ώρα μου σαν καλός φοιτητής... :Ρ - για την εξεταστική που έρχεται!
    Καλά να περνάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο σου Φίλε, και εγώ υπήρξα για ένα μικρό διάστημα της διασποράς αλλά αυτά που συνάντησα με έκαναν ποιό Ελληνα από τούς Δήθεν Ελληνες.
    Αλλα τι να κάνουμε και ο Jefreey μετανάστης είναι.

    Ο.Πειραιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευπρόσδεκτα τα σχόλια! Αρκεί να μην είναι Spam (γι'αυτά μπήκε η προέγκριση σχολίων!)