Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Τι παίζει αύριο στην Βαρκελώνη

Αύριο  ξεχωρίζει η συναυλία των μεγάλων Dark Tranquility στις 19:00 και με είσοδο  22 ευρώ…

Οι Dark Tranquility είναι μία μελωδική death metal μπάντα και φυσικά έρχονται από το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας όπως τόσες και τόσες άλλες μπάντες του είδους! Σχηματίστηκαν το 1989 και από τότε έχουν κυκλοφορήσει 9 άλμπουμ και έχουν κερδίσει διάφορα βραβεία, ανάμεσα σε αυτά και ένα Grammy για το άλμπουμ τους Projector.

Εδώ ένα από τα καλύτερα κομμάτια τους:





Μαζί τους θα εμφανιστούν και οι Insomniun οι οποίοι κέρδισαν το βραβείο της καλύτερης μπάντας και του καλύτερου δίσκου για φέτος στην Φινλανδία.

Ακούστε χαρακτηριστικό κομμάτι τους.





Υ.Γ: Στην πόλη πιο πολύ ακούγεται η συναυλία των Massive Attack αλλά προφανώς εγώ θα προτιμούσα την παραπάνω που περιέγραψα. Λόγω αφραγκίας όμως δεν θα πάω ούτε σε αυτήν. Προτιμώ να τα κρατήσω για τους in flames όταν θα έρθουν! ;)

8 σχόλια:

  1. χαχα καλοί είναι αλλά πολύ άγριοι...
    Insomnium μ αρέσουν πιο καλά από τους άλλους, αν και δεν τους έχω ακούσει...
    φιλιά πολλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 22 ευρώ ε; Φθηνότερα από ότι είναι εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σταθερή αξία είναι, αν και δεν ασχολούμαι πια με death metal γενικότερα. Αν το έχεις προσέξει κιόλας, στο τελευταίο album τους έχουν ελαφρώς παραλλαγμένα πολλά riffs που έπαιζαν στα κομμάτια του "fiction" και του "damage done". Γενικά, όλες οι DM μπάντες χρειάζονται ένα φρεσκάρισμα στον ήχο τους.

    Εγώ θα προτιμούσα χαλαρά Massive Attack!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα ΦΟΥΛΗ!!!
    Ναι, ο ήχος δεν είναι ιδιαίτερα προσιτός αν δεν σου αρέσουν αυτού του είδους τα συγκροτήματα.
    Αργότερα έρχονται πιο μελωδικές μπάντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα ΚΑΝΘΑΡΕ!
    Τα περισσότερα live στην Βαρκελώνη έχουν φτηνότερα εισητήρια από ότι στην Ελλάδα. Νομίζω ότι στην Ελλάδα το θέμα της συναυλίας το ξεφτιλίζουν λίγο... όπως και πολλά άλλα βέβαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα φίλε Skinlikesand!
    Δεν διαφωνώ ότι δεν υπάρχουν πρωτοτυπίες στις αμιγείς death μπάντες. ΄Βγαίνουν όμως μπάντες που παντρεύουν διάφορα ήδη, όπως death,black και power και εκεί μπορείς να ακούσεις καινοτομίες. Νομίζω ότι το death δεν έχει πάρα πολλά περιθώρια να εκμοντερνιστεί... Μακάρι να είμαι λάθος. Καλά και οι Massive είναι ενδιαφέρουσα συναυλία αλλά όπως είπα, σε περίοδο αφραγκίας, 35 δεν θα τα έδινα ούτε για τους Massive!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. (Αλλαγή URL, το βρίσκεις απ' το profile μου στον blogger. Αν σε ενοχλεί το άσχετο με την ανάρτηση comment, σβησ' το.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα θα το ψάξω! Τι να με ενοχλέι ρε; Στην πλάτη μου το κουβαλάω;;; :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευπρόσδεκτα τα σχόλια! Αρκεί να μην είναι Spam (γι'αυτά μπήκε η προέγκριση σχολίων!)