Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

H Barça παίζει την καλύτερη μπάλα στον κόσμο (Video)

Κάποιοι μπορεί να διαφωνούν! Υπάρχουν όμως πολλοί που συμφωνούν.
Μπορεί στα τελευταία ματς να είχε πέσει λίγο η απόδοση αλλά ο Γκουαρντιόλα είχε πει να περιμένει ο κόσμος και θα ξαναέρθουν τα γκολ!
ΗΡΘΑΝ!

2 ο κοντούλης, ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, 2 ο Villa που επιτέλους βρήκε δύχτια μετά από 9 δοκάρια, και 1 απίστευτο καρατέκα γκολ του Dani alves.

Για άλλη μια νύχτα χαρήκαμε μπάλα όσοι είδαμε το ματς!

Απολαύστε τα γκολ με καταλανική περιγραφή!


4 σχόλια:

  1. Το είδα το ματς. Δεν έχω να πω και πολλά. Πραγματικά χαίρεσαι να βλέπεις ποδόσφαιρο. Το θέαμα όμως ήταν μονόπλευρο. Απογοητεύτηκα με την Σεβίλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εισαι ωραιος φιλε
    δεν τα ειδα γιατι ημουν γηπεδο..
    παντως η σεβιλλη ειναι πελατισσα μας!
    καλησπερες αδελφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα φίλε Κάνθαρε!

    Όντως δίκιο έχεις! Η Σεβίλλη γενικά είναι στα κάτω της από την αρχή της χρονιάς. Δεν τσουλάει πολύ φέτος το πράμα. Σε αντίθεση με την Βιγιαρεάλ, την Μεγιόρκα και την Εσπανιόλ που κάνουν μεγάλες χρονιές ως τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα φίλε Λαπλάς!

    Ναι, την έχουμε λίγο παράδοση την Σεβίλλη! Και αυτό που μου αρέσει είναι ότι παίζουμε καλύτερη μπάλα από την Ρεάλ. Και ας έχουμε λιγότερους βαθμούς σε πρωτάθλημα και τσάμπιονς από κάτι μικροατυχίες. Παίζουμε μπαλάρα. Και τα γκολ του φτιάκα του Ρονάλντο αρκετές φορές είναι ή από τύχη ή επειδή απλά έχει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα μετά από καλές σέντρες του Ντι Μαρία ή του Οζιλ.
    Δεν συγκρίνονται με μαργαριτάρια όπως τα σημερινά του Βίγια και του Μέσι. Γιαυτό αυτή η ομάδα έχει τόσους φανς παγκοσμίως. Και δεν είναι ανάγκη να παίρνει τους τίτλους κάθε χρόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευπρόσδεκτα τα σχόλια! Αρκεί να μην είναι Spam (γι'αυτά μπήκε η προέγκριση σχολίων!)